Beyaz_G
Hectopat
Knob özelleştirme konusunda M1 V5 ne veriyor bilmiyorum ama VIA üzerinden klavye tuşlarının özelleştirildiği kısımda knob'a atama yapılabiliyordu diye biliyorum.
İstenilen ayar atanabiliyor. Yaratıcılığa kalmış.Knob özelleştirme konusunda M1 V5 ne veriyor bilmiyorum ama VIA üzerinden klavye tuşlarının özelleştirildiği kısımda knob'a atama yapılabiliyordu diye biliyorum.
Wraith W75'in switchlerini değiştirmek istesem uyumlu switchleri Türkiye'de bulabilir miyim?
@Deiinzz hocam sizin bir fikriniz var mı? Elimdekini aynı modelde tutmalı mıyım, yoksa M1 v5 mi almalıyım?
Evet, defolu olduğu düşündüğüm için değişime/iadeye yollayacağım.Aynı model derken W75 mi diyorsun.
Muhtemelen M1 V5 daha iyi hissettirecektir diye düşünüyorum (belki çok farkta yoktur, bilemiyorum), sizin fikriniz nedir?Basım hissiyatı olarak aralarında ne kadar fark var hiçbir fikrim yok.
Evet, defolu olduğu düşündüğüm için değişime/iadeye yollayacağım.
Aynı modeli istemek veya iade almak konusunda kararsız kaldım.
Muhtemelen M1 v5 daha iyi hissettirecektir diye düşünüyorum (belki çok farkta yoktur, bilemiyorum), sizin fikriniz nedir?
Bende o şekilde düşünüyorum. Açıkcası elimdeki klavyenin knob kısmında da tilt oldum.Basım hissiyatı olarak da, ses olarak da M1 çok daha iyidir bence. Çünkü mekanik olmasının yanında alüminyum kasası var. Ben olsam kesinlikle M1 alırdım, ses hissiyat alüminyum kasa, kablosuz vs.
Bende o şekilde düşünüyorum. Açıkçası elimdeki klavyenin knob kısmında da tilt oldum.
Bir de İyzico bakiyesi ve indirimler olaya dahil olunca arada 1000 TL gibi bir fiyat farkı oluyor, sadece manyetik olduğu için bahsettiğim dezavantajları görmezden gelmeye gerek yok.
Hocam Osu! oynayan birisi manyetik switchlerin mekaniklere nazaran parmakları daha az yorduğunu söylemişti, bu konu hakkında bir bilginiz var mı?Katılıyorum hocam. Manyetiğin önemsiz olduğunu, ses ve hissiyatın çok daha önemli olduğunu düşünüyorum. Öznel tabii bu, manyetik sevenler kızmasın.
Hocam osu! Oynayan birisi manyetik switchlerin mekaniklere nazaran parmakları daha az yorduğunu söylemişti, bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.