Wraith W75 vs ıqunix EZ63

Bütçe
5000

EnesDeYeter

Decapat
Daha fazla  
Şu an 5000 tlm var biriktirip iqunix EZ63 alamayı planlıyorum, onun yerine W75 alasam fark eder mi? Bu arada ilk defa sistem topluyorum, 240Hz monitörde alacağım onun için ilk monitor alıp tekrar mı biriktirsem karar veremiyorum, sizde önerilerinizi söylerseniz sevinirim.

W75 çok düşük mm ayarında düzgün çalışmıyor. 0.4mm ve üstü kullanmak lazım. Iqunix daha başarılı bir ürün. Lakin 0.5mm kullanırken bir fark hissedeceğinizi düşünmüyorum. Her iki üründe oldukça üst seviye zaten.
Fazladan 1 ay beklerim çok sıkıntı değil derseniz Iqunix veya ATK RS7 Pro bakılabilir. Daha başka hangi ürünler ülkemize gelir bilmiyorum.
Belki de siz alana kadar daha iyisi gelir.

W75 çok düşük mm ayarında düzgün çalışmıyor. 0.4mm ve üstü kullanmak lazım. Iqunix daha başarılı bir ürün. Lakin 0.5mm kullanırken bir fark hissedeceğinizi düşünmüyorum. Her iki üründe oldukça üst seviye zaten.
Fazladan 1 ay beklerim çok sıkıntı değil derseniz ıqunix veya ATK RS7 Pro bakılabilir. Daha başka hangi ürünler ülkemize gelir bilmiyorum.
Belki de siz alana kadar daha iyisi gelir.

Iqunix EZ63 Wraith'e gelmiş kargoda hızlı gelir diye düşünüyorum.

Iqunix EZ63 alan kullanan var mı acaba ? Bende almayı düşünüyorum ama fiyatı yüksek olduğu için kararsızım değer mi bilemiyorum. Pro switch kalmış sadece ve en pahalısı da o sizce ne yapmalıyım yardimci olabilecek varsa sevinirim

Iqunix EZ63 alan kullanan var mı acaba ? Bende almayı düşünüyorum ama fiyatı yüksek olduğu için kararsızım değer mi bilemiyorum. Pro switch kalmış sadece ve en pahalısı da o sizce ne yapmalıyım yardimci olabilecek varsa sevinirim

Ben kullanıyorum kısa süredir wraith w75 de kullandım fakat bariz iqunix daha iyi sesi, malzeme kalitesi, switchleri vs. Almak isteyen bütçe düşünmeyen arkadaşlar düşünmeden alın derim. Wraith de 0.3 mm de kullanıyordum tuşlara kendi kendine basıyordu şu anlık iqunix de bu sorun yok sadece yazılımı yok ayarlamaların yapıldığı internet sitesi çok kötü ama onu göz önüne alarak da çok daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı