Wraith W75 vs VGN V87 Pro vs Apex Pro

Bütçe
10000
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel® Raptor Lake Core™ i7-13700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.70GHZ P-CORE Max 5.00 GHZ; 45W
NVIDIA® GeForce® RTX4050 Max-Performance 6GB GDDR6 96-Bit DX12
15,6" FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat LED Ekran
32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM
1TB M.2 SSD PCIe 4.0 x4
Bu klavyelerden birisini almayı, bunların dışında Razer Blackwidow V4 ya da başka bir Razer ürün almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım?

Apex Pro'yu gözün kapalı alabilirsin. Gayet kaliteli klavye ve tuş hissiyati ideal. Oyun için alıyorsan memnun kalırsın, Apex Pro TKL versiyonuna sahip birisi olarak 1.8 tuş hissiyatı ile premium bir hissiyat yaşıyorum. Bunu istersen 0.1'e çekebilirsin fakat tuş hassas olacağı için elin bir tuşa kaydı mı "ae "asd" tarzı yazılarla karşılaşabilirsin. Rapid Trigger özelliği de mevcut fakat CS2 üzerinde açarsan fazla komut yollamaktan oyundan düşüyorsun. Bilek desteği ve OLED panel ile gayet ideal bir klavye. Pişman olmazsın.

Veyahut bunu alabilirsiniz diyecektim fakat stokları bitmiş. Bütçeniz hangisine uygun ise onu tercih edin.

Apex Pro'yu gözün kapalı alabilirsin. Gayet kaliteli klavye ve tuş hissiyati ideal. Oyun için alıyorsan memnun kalırsın, Apex Pro TKL versiyonuna sahip birisi olarak 1.8 tuş hissiyatı ile premium bir hissiyat yaşıyorum. Bunu istersen 0.1'e çekebilirsin fakat tuş hassas olacağı için elin bir tuşa kaydı mı "AE "asd" tarzı yazılarla karşılaşabilirsin. Rapid trigger özelliği de mevcut fakat CS2 üzerinde açarsan fazla komut yollamaktan oyundan düşüyorsun. Bilek desteği ve OLED panel ile gayet ideal bir klavye. Pişman olmazsın.

Veyahut bunu alabilirsiniz diyecektim fakat stokları bitmiş. Bütçeniz hangisine uygun ise onu tercih edin.

ATK RS7 eSports Hall Effect Klavye Sizce bu model nasıl?

Ben olsam V87 Pro alırdım ancak özellik olarak bakarsak sanırım w75 daha mantıklı. Ancak görüntüsü pek hoşuma gitmiyor.
V87 pro'da rapid trigger özelliği varmı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı