Wraith W75 vs Yunzi B75 Pro

• Konuyu başlatan Zeunix
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 85
Bütçe
4500

Zeunix

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

4500 TL bütçem var. Wraith W75'in tok sesi ve sunduğu özellikleri çok beğeniyorum. Normalde onu alacaktım fakat siteye girdiğimde fark ettim ki stok kalmamış. Şimdi ise Yunzii B75 Pro diye bir marka buldum. Sesi, görüntüsü vb. oldukça güzel. Fakat W75 gibi oyunlara özel tasarımlar barındırıyor mu emin değilim.

Sizce 12 gün daha bekleyip Wraith W75 mi almalıyım yoksa direkt Yunzii B75 Pro mu almalıyım?

W75 V2 kullanıyorum, gayet güzel ancak bazı arkadaşlar beğenmiyor. Nedenleri önemli, onlara bir sorun isterseniz.

Merhaba.

4500 TL bütçem var. Wraith W75'in tok sesi ve sunduğu özellikleri çok beğeniyorum. Normalde onu alacaktım fakat siteye girdiğimde fark ettim ki stok kalmamış. Şimdi ise Yunzii B75 Pro diye bir marka buldum. Sesi, görüntüsü vb. oldukça güzel. Fakat W75 gibi oyunlara özel tasarımlar barındırıyor mu emin değilim.

Sizce 12 gün daha bekleyip Wraith W75 mi almalıyım yoksa direkt Yunzii B75 Pro mu almalıyım?
W75 ve tok ses?

W75 ve tok ses?
Bana tok gibi gelmişti. Pek anlamıyorum böyle işlerden.

Attığınız klavyelerde çok renkli hocam. Bu tarz görüntülerden haz etmiyorum pek. Düz siyah olması güzel olur benim için. Wraith W75 gibi kapsamlı olması da önemli.

Bana tok gibi gelmişti. Pek anlamıyorum böyle işlerden.

Attığınız klavyelerde çok renkli hocam. Bu tarz görüntülerden haz etmiyorum pek. Düz siyah olması güzel olur benim için. Wraith W75 gibi kapsamlı olması da önemli.
Buna bakabilirsiniz.

Bu fiyata kasası plastik klavye alınmaz. Bayağı bir göz gezdirdim ama alüminyum ibaresi falan hiçbir yerde göremedim.
Yukarıda önerdiklerim çoğu alüminyum. KS düz renk istediği için attım.

İlla %75 formda olması şart değilse Epomaker Galaxy100 Wisteria veya Yunzii IF99 Cocoa Cream V2 alabilirsin ses ve hissiyat için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı