haybronca
Decapat
Daha fazla
Yeni klavye almayı düşünüyorum. Bu üçü arasında kaldım. Gündelik kullanım dışında oyun olarak CS oynuyorum. Hall Effect çok fark ediyor mu? İlk başta W75 almayı düşünüyordum ama CS de Rapid trigger kullanılamıyormuş. Ayrıca kablosuz değil. Başka önerilere de açığım ama İyzico ile öde seçeneği olan bir yerden olmalı. Bütçe maksimum 4.5 bin TL.
wraithesports.com
wraithesports.com
wraithesports.com

Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE) [Ön Sipariş]
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

Darmoshark Top75 HE Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

YUNZII B75 Pro Mekanik Klavye