Yunzıı B75 Pro vs Darmoshark Top75 vs W75

haybronca

Decapat
Daha fazla  
Yeni klavye almayı düşünüyorum. Bu üçü arasında kaldım. Gündelik kullanım dışında oyun olarak CS oynuyorum. Hall Effect çok fark ediyor mu? İlk başta W75 almayı düşünüyordum ama CS de Rapid trigger kullanılamıyormuş. Ayrıca kablosuz değil. Başka önerilere de açığım ama İyzico ile öde seçeneği olan bir yerden olmalı. Bütçe maksimum 4.5 bin TL.

İlk başta W75 almayı düşünüyordum ama CS de Rapid trigger kullanılamıyormuş.
Rapid trigger değil de snap tap özelliği kullanılmıyor diye biliyorum.

Kablosuz lazımsa mekanikler daha iyi olur bence.

Rapid trigger değil de snap tap özelliği kullanılmıyor diye biliyorum.

Kablosuz lazımsa mekanikler daha iyi olur bence.

Bu üçü hoşuma gitti, özellikle AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA. Aralarından hangisi iyidir sizce.

Bu arada belirtmeyi unutmuşum %75 klavye tercihim.

Anladığım kadarıyla bunların hiçbiri hall effect değil. Kablosuz klavyede mekanik daha iyi demenizin sebebi nedir acaba?

Anladığım kadarıyla bunların hiçbiri hall effect değil. Kablosuz klavyede mekanik daha iyi demenizin sebebi nedir acaba?
Manyetikleri yüksek hz de kullanacağın için pil performansı çok iyi olmayacaktır, yani hızlı biter. O yüzden onları kablolu olarak kullanmak daha mantıklı bana göre, ikide bir şarj etmekle uğraşmak istemem.

Bu üçü hoşuma gitti, özellikle AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA. Aralarından hangisi iyidir sizce.
Üçü de iyi zaten ama m1 v5 de tactile switch kullanılıyor yani hissiyatı brown switchler gibi. Tactile switch seviyorsan net alınır, sevmiyorum diyorsan diğer modellere yönelebilirsin.

Bu ikisi arasından hangisi tercih edilebilir. Fiyat farkı niye var aralarında bu kadar.

Tactile yerine linear switch tercih ederim aslında ama switchleri beğenmezsem sonradan değiştirebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı