Wraith'den sipariş edilen ürün eksik geldi

L 1 C H T

Centipat
Daha fazla  
Merhaba çarşamba günü Wraith üzerinden ATK X1 Ultra almıştım ve yaptıkları kampanyadan dolayı yanında ücretsiz olarak 8K dongle gelmesi gerekiyordu fakat gelmedi ve şu an hafta sonu olduğundan ötürü canlı destekleri kapalı ve mail de almıyorlar, yani hafta sonu çalışmıyorlar fakat ne kadar erken gönderilirse benim için o kadar iyi, şuan firmaya ulaşmamın bir yolu var mı ve daha önce böyle bir olay yaşayan oldu mu? not: Paketin jelatinini daha açmadım dongle göndermezlerse iade etmek için.

Son düzenleme:
Merhaba çarşamba günü Wraith üzerinden ATK X1 Ultra almıştım ve yaptıkları kampanyadan dolayı yanında ücretsiz olarak 8K dongle gelmesi gerekiyordu fakat gelmedi ve şu an hafta sonu olduğundan ötürü canlı destekleri kapalı ve mail de almıyorlar, yani hafta sonu çalışmıyorlar fakat ne kadar erken gönderilirse benim için o kadar iyi, şu an firmaya ulaşmamın bir yolu var mı ve daha önce böyle bir olay yaşayan oldu mu? not: Paketin jelatinini daha açmadım dongle göndermezlerse iade etmek için.

Hocam Wraith o yönlerden çok sıkıntılı uğraştırabilir.

Hocam Wraith o yönlerden çok sıkıntılı uğraştırabilir.

Garanti açısından sıkıntılı diyorlar biliyorum da bunda garantilik bir durum da yok gönderilmesi gereken şey gönderilmemiş hani dıştaki ATK kutusu normalde fareden daha büyük olur sırf dongle eklenmesi için ama elime ulaşan küçüktü şaşkınlıkla açtım ve sadece mouse kutusu sığacak büyüklükte olduğunu gördüm ortada dongle falan yok.

Merhaba çarşamba günü Wraith üzerinden ATK X1 Ultra almıştım ve yaptıkları kampanyadan dolayı yanında ücretsiz olarak 8K dongle gelmesi gerekiyordu fakat gelmedi ve şu an hafta sonu olduğundan ötürü canlı destekleri kapalı ve mail de almıyorlar, yani hafta sonu çalışmıyorlar fakat ne kadar erken gönderilirse benim için o kadar iyi, şu an firmaya ulaşmamın bir yolu var mı ve daha önce böyle bir olay yaşayan oldu mu? not: Paketin jelatinini daha açmadım dongle göndermezlerse iade etmek için.

Bu arada eklemeyi unutmuşum fakat kutu içeriği değiştiğinden ötürü artık yanında ek bir kutuyla gelmek yerine dongle mouse kutusunun içinden çıkıyormuş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı