Wraith'ten 2500 TL mouse önerisi

victor Osimhenn

Picopat
Daha fazla  
Şu an Glorious Model D kullanıyorum. Farem artık düzgün çalışmıyor, yavaş yavaş bozulmaya başladı. Daha iyi ve wireless mouse almak istiyorum, önerileriniz nelerdir? Ödeyebileceğim miktar 2000-2500 TL arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wraith'den sponsor almaya çalışmıyorsanız Çin malı almak gereksiz Logitech'ya da Razer bakın derim.

Çin malı dediğin firmalar o logiyle Razer'i üçe beşe katlayalı çok oldu.

Logoyada para vermek istemiyorsan o firmalara almayın hocam attığım linkteki mouselara bakıp tutuşunuza uygun olanı alın geçin.

Çin malı dediğin firmalar o logiyle Razer'i üçe beşe katlayalı çok oldu.

Logoyada para vermek istemiyorsan o firmalara almayın hocam attığım linkteki mouselara bakıp tutuşunuza uygun olanı alın geçin.

Logiyle Razer'i üçe beşemi katladı😀 kullanılmasının tek sebebi sponsorlardan görme, Logitech'le Razer'in sensörü yeter Çin mallarından iyi olmasına.

Logiyle Razer'i üçe beşemi katladı😀 kullanılmasının tek sebebi sponsorlardan görme, Logitech'le Razer'in sensörü yeter Çin mallarından iyi olmasına.

Siz diyosunuz ki hocam Logitech'in milattan kalma sensörlü fareleri Scyrox vs. Den iyi.

Arkadaş bu bütçede ne alacak pilli Razer'lardan mı😅

Herkesin fikirleri değerli ama bilgili değilseniz yanlış öneriler yapıp yanlış yollara sokmayın hocam insanları.

Siz diyosunuz ki hocam Logitech'in milattan kalma sensörlü fareleri Scyrox vs. den iyi.

Logitech'in milattan kalma sensörümü😀 aynı markadan bahsetmiyoruz galiba.

Siz diyosunuz ki hocam Logitech'in milattan kalma sensörlü fareleri Scyrox vs. den iyi.

Herkesin fikirleri değerli ama bilgili değilseniz yanlış öneriler yapıp yanlış yollara sokmayın hocam insanları.

Bütçe olarak bir şey diyemem biraz pahalılar.

Logitech'in milattan kalma sensörümü😀 aynı markadan bahsetmiyoruz galiba.

Bütçe olarak bir şey diyemem biraz pahalılar.

Ee hocam bizim de olayımız o ya bütçeye uygun mouse önermek 2.5 gibi bütçelerde logitechten bir çöp parçası alırsınız.

Bütçem yüksek olsa bile Logitech mouselara gene bakmam adam logoya deli gibi para ödetiyorlar tam marka bağımlılarına birebir o g logosu.

Şu an Glorious Model D kullanıyorum. Farem artık düzgün çalışmıyor, yavaş yavaş bozulmaya başladı. Daha iyi ve Wireless mouse almak istiyorum, önerileriniz nelerdir? Ödeyebileceğim miktar 2000-2500 TL arası.

Ne olduğu bilinmeyen markalar almak yerine markalı mouse almanızı öneririm

Şu an Glorious Model D kullanıyorum. Farem artık düzgün çalışmıyor, yavaş yavaş bozulmaya başladı. Daha iyi ve wireless mouse almak istiyorum, önerileriniz nelerdir? Ödeyebileceğim miktar 2000-2500 TL arası.
bütçe 3000 olursa https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-scyrox-v8-optik-kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,899052306.html

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı