Wraith'ten Mouse önerisi

Enes40i

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte a520mk anakart
R5500 işlemci
16 gb ram
500 gb m2 ssd
Rx6600 8 gb ekran kartı
Merhaba, ben Wraith'ten mouse almayı düşünüyorum. Site güvenilir mi? VXE R1 SE+, ATK X1 SE ve ATK A9 modelleri arasında kaldım. Sararma yapar diyorlar, özellikle X1 SE'nin beyaz renginde stok kalmamış. Sizce hangisini almalıyım? Bir de, Google'da 'Wraith' yazınca iki farklı site çıkıyor: biri düz, diğeri ise e-sports. Hangisi orijinal, link atabilir misiniz?

Merhaba, ben Wraith'ten mouse almayı düşünüyorum. Site güvenilir mi? VXE R1 SE+, ATK X1 SE ve ATK A9 modelleri arasında kaldım. Sararma yapar diyorlar, özellikle X1 SE'nin beyaz renginde stok kalmamış. Sizce hangisini almalıyım? Bir de, Google'da 'Wraith' yazınca iki farklı site çıkıyor: biri düz, diğeri ise e-sports. Hangisi orijinal, link atabilir misiniz?
Bütçe nedir?

Merhaba, ben Wraith'ten mouse almayı düşünüyorum. Site güvenilir mi? VXE R1 SE+, ATK X1 SE ve ATK A9 modelleri arasında kaldım. Sararma yapar diyorlar, özellikle X1 SE'nin beyaz renginde stok kalmamış. Sizce hangisini almalıyım? Bir de, Google'da 'Wraith' yazınca iki farklı site çıkıyor: Biri düz, diğeri ise e-sports. Hangisi orijinal, link atabilir misiniz?

Hocam bütçeyi arttırmanızı tavsiye ederim.
Ya bende ilk başta düşündümde cidden sensörleri ve çipleri beni hiç tatmin edecek seviyede değil.
Ofis faresi sensörü koyuyor adamlar.

Onun harici L7 onerırım şu anda aklımda çok yok
Daha yüksek bütçeli mouselerle ilgileniyorum.

@Michael_Kaiser beğenmedin mi abi benim yorumu :D

Hocam bütçeyi arttırmanızı tavsiye ederim.
Ya bende ilk başta düşündümde cidden sensörleri ve çipleri beni hiç tatmin edecek seviyede değil.
Ofis faresi sensörü koyuyor adamlar.

Onun harici L7 onerırım şu anda aklımda çok yok
Daha yüksek bütçeli mouselerle ilgileniyorum.

@Michael_Kaiser beğenmedin mi abi benim yorumu :D
KS nin dediği farelerin donanımında sıkıntı yok ofis faresi sensörü demek pek mantıklı değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı