Wraith'ten Mouse önerisi

• Konuyu başlatan Enes40i
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 174
Hocam bütçeyi arttırmanızı tavsiye ederim.
Ya bende ilk başta düşündümde cidden sensörleri ve çipleri beni hiç tatmin edecek seviyede değil.
Ofis faresi sensörü koyuyor adamlar.

Onun harici L7 onerırım şu anda aklımda çok yok
Daha yüksek bütçeli mouselerle ilgileniyorum.

@Michael_Kaiser beğenmedin mi abi benim yorumu :D

3395SE ofis sensörü :D? 3950 ile arasındaki farkı hissetme imkanın yok. 10bin TL mouse da alsan teknik olarak bunlarla aynı performansı verir.

Ya değil tabii de çok giriş segment ne bileyim gözüm alışmış 3950 görmekten :D

3395 ile 3950 arasinda robot degilsen bir fark hissedemezsin. 7000-8000 TL olup 3395 kullanan mouselar hala var. Hitscan Hyperlight, Finalmouse gibi. 3395SE ise 3370'in verimliligi arttirilmis versiyonu, gayet yeterli bir sensor.

3395 ile 3950 arasinda robot degilsen bir fark hissedemezsin. 7000-8000 TL olup 3395 kullanan fareler hala var. Hitscan hyperlight, finalmouse gibi. 3395SE ise 3370'in verimliligi arttirilmis versiyonu, gayet yeterli bir sensor.

Aynen ama bilmiyorum almışken iyisini alayım düşüncesi var bende fark hissetmesem bile onun olduğunu bilmek kalbimi ısıtıyor 🤭

1 hafta bekleyebileceksen bu modele bakmanı öneririm. Kaplan300 kod ile 1200 TL oluyordu en son, bu butcede acik ara en iyi mouse.

Beklerim o sorun değil sadece site güvenilir mi çok arada kaldım eğer sıkıntı yaşarsam para çöp olur ürün bir de bu fiyata çok ucuz 4K Hz + 650 IPS ve sitede sürekli indirim olması merak uyandırdı sadece stokta yok yoksa hemen alırım siteyi dogrulasam ortalama kaç günde stoklara gelir.

Beklerim o sorun değil sadece site güvenilir mi çok arada kaldım eğer sıkıntı yaşarsam para çöp olur ürün bir de bu fiyata çok ucuz 4K Hz + 650 IPS ve sitede sürekli indirim olması merak uyandırdı sadece stokta yok yoksa hemen alırım siteyi dogrulasam ortalama kaç günde stoklara gelir.

Site güvenilir hocam, normal fiyatı 1800 TL zaten, stok gelince ayni fiyata cekebilirler, kod ile 1500 TL olur yani. Indirim varmis gibi gosteriyorlar ancak normal fiyatlarinda urunler. Suan sadece bi indirim var evet. Yilbasindan sonra stoklara gelecek dediler. En gec haftaya gelecektir.

Site güvenilir hocam, normal fiyatı 1800 TL zaten, stok gelince ayni fiyata cekebilirler, kod ile 1500 TL olur yani. Indirim varmis gibi gosteriyorlar ancak normal fiyatlarinda urunler. Suan sadece bi indirim var evet. Yilbasindan sonra stoklara gelecek dediler. En gec haftaya gelecektir.
olmassa mix alırım ama 4k demi

Mix modeli 1K Hz ve Telink MCU kullanıyor, ergonomik sart olmadigi surece onermiuorum. L7 Air hem Nordic MCU hem 4K Hz.
stok gelsin siteyi doğrulayayım hemen alacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı