E envsvv Femtopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #1 E-postayi yanlış yazip sipariş vermisim, bir problem cikar mi? Numaram ekli şu an destege de yazamiyorum. Hizli donerseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2025
E-postayi yanlış yazip sipariş vermisim, bir problem cikar mi? Numaram ekli şu an destege de yazamiyorum. Hizli donerseniz sevinirim.
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 25 Ağustos 2025 #2 envsvv dedi: E-postayi yanlış yazip sipariş vermisim, bir problem cikar mi? Numaram ekli şu an destege de yazamiyorum. Hizli donerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Adresin doğruysa problem olmaz bir ara düzelt.
envsvv dedi: E-postayi yanlış yazip sipariş vermisim, bir problem cikar mi? Numaram ekli şu an destege de yazamiyorum. Hizli donerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Adresin doğruysa problem olmaz bir ara düzelt.
ASUS RX6700XT Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.535 Çözümler 15 25 Ağustos 2025 #3 Bir şey olmaz, fatura dışında bir şey gelmiyor maile.
J JohnBell1 Picopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 336 Çözümler 3 25 Ağustos 2025 #4 Numaran ekliyse ara değiştirsinler e-postayı. Alma o riski.
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.340 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #5 envsvv dedi: E-postayi yanlış yazip sipariş vermisim, bir problem cikar mi? Numaram ekli şu an destege de yazamiyorum. Hizli donerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Faturan yanlış yazdığın E-Postaya gider. İade et ve tekrar sipariş ver. İptal olacağı için paran 1 saat içerisinde yatar ve tekrar sipariş verirsin.
envsvv dedi: E-postayi yanlış yazip sipariş vermisim, bir problem cikar mi? Numaram ekli şu an destege de yazamiyorum. Hizli donerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Faturan yanlış yazdığın E-Postaya gider. İade et ve tekrar sipariş ver. İptal olacağı için paran 1 saat içerisinde yatar ve tekrar sipariş verirsin.
E envsvv Femtopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #6 GRKM DUMAN dedi: Faturan yanlış yazdığın E-Postaya gider. İade et ve tekrar sipariş ver. İptal olacağı için paran 1 saat içerisinde yatar ve tekrar sipariş verirsin. Genişletmek için tıkla... kanka iade nasil edicem JohnBell1 dedi: Numaran ekliyse ara değiştirsinler e-postayı. Alma o riski. Genişletmek için tıkla... nerden ariyxam numara ekli
GRKM DUMAN dedi: Faturan yanlış yazdığın E-Postaya gider. İade et ve tekrar sipariş ver. İptal olacağı için paran 1 saat içerisinde yatar ve tekrar sipariş verirsin. Genişletmek için tıkla... kanka iade nasil edicem JohnBell1 dedi: Numaran ekliyse ara değiştirsinler e-postayı. Alma o riski. Genişletmek için tıkla... nerden ariyxam numara ekli
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.340 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #7 envsvv dedi: kanka iade nasil edicem nerden ariyxam numara ekli Genişletmek için tıkla... Direk siparişlerim kısmında iptal butonu var. Siparişini görüntüle yapıyorsun ondan sonra gözüküyor zaten.
envsvv dedi: kanka iade nasil edicem nerden ariyxam numara ekli Genişletmek için tıkla... Direk siparişlerim kısmında iptal butonu var. Siparişini görüntüle yapıyorsun ondan sonra gözüküyor zaten.
E envsvv Femtopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #8 GTX660M dedi: Adresin doğruysa problem olmaz bir ara düzelt. Genişletmek için tıkla... GRKM DUMAN dedi: Direk siparişlerim kısmında iptal butonu var. Siparişini görüntüle yapıyorsun ondan sonra gözüküyor zaten. Genişletmek için tıkla... Herkese cok teşekkürler kanka iade ettim para geldi hemen yarin musteri hizmetleri acilinca siparisi vereceğim iyi aksamlar herkese.
GTX660M dedi: Adresin doğruysa problem olmaz bir ara düzelt. Genişletmek için tıkla... GRKM DUMAN dedi: Direk siparişlerim kısmında iptal butonu var. Siparişini görüntüle yapıyorsun ondan sonra gözüküyor zaten. Genişletmek için tıkla... Herkese cok teşekkürler kanka iade ettim para geldi hemen yarin musteri hizmetleri acilinca siparisi vereceğim iyi aksamlar herkese.
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.340 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #9 envsvv dedi: Herkese cok teşekkürler kanka iade ettim para geldi hemen yarin musteri hizmetleri acilinca siparisi vereceğim iyi aksamlar herkese. Genişletmek için tıkla... Şuanda sipariş verebilirsin. Sadece tekrar sipariş ederken mail adresinin doğru olmasına özen göster yeterli.
envsvv dedi: Herkese cok teşekkürler kanka iade ettim para geldi hemen yarin musteri hizmetleri acilinca siparisi vereceğim iyi aksamlar herkese. Genişletmek için tıkla... Şuanda sipariş verebilirsin. Sadece tekrar sipariş ederken mail adresinin doğru olmasına özen göster yeterli.
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 25 Ağustos 2025 #10 envsvv dedi: Herkese cok teşekkürler kanka iade ettim para geldi hemen yarin musteri hizmetleri acilinca siparisi vereceğim iyi aksamlar herkese. Genişletmek için tıkla... Yazdığın email yüksek ihtimalle boş git al onu tekrar sipariş geç
envsvv dedi: Herkese cok teşekkürler kanka iade ettim para geldi hemen yarin musteri hizmetleri acilinca siparisi vereceğim iyi aksamlar herkese. Genişletmek için tıkla... Yazdığın email yüksek ihtimalle boş git al onu tekrar sipariş geç