C Cakefakery Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #1 WSL Ubuntu kullanıyorum. Windows 10 işletim sisteminde bash scripting öğrenirken YouTube'da hep Linux işletim sistemi kullanılıyor, bu nedenle bazı komutları çalıştıramıyorum. Bunun bir çözümü var mı? Script öğrenenler nereden ve nasıl öğrendiler? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izliyorum.
WSL Ubuntu kullanıyorum. Windows 10 işletim sisteminde bash scripting öğrenirken YouTube'da hep Linux işletim sistemi kullanılıyor, bu nedenle bazı komutları çalıştıramıyorum. Bunun bir çözümü var mı? Script öğrenenler nereden ve nasıl öğrendiler? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izliyorum.