WTCN Gamer vs. DADG2 Sistem

StreetMan

Kilopat
Sizce bu 2 bilgisayarlar arasında hangisi daha iyi?

(Bu bilgisayarı 16 GB RAM yapacağım, ek olarak 1 TB harddisk ekleyeceğim ve ekran kartını GTX 1660Ti yapacağım.)

Sizce bu 2 bilgisayarlar arasında hangisi daha iyi?

(Bu bilgisayarı 16 GB RAM yapacağım, ek olarak 1 TB harddisk ekleyeceğim ve ekran kartını GTX 1660Ti yapacağım.)
DADG2.

Kesinlikle DADG2. Kitlesini fazla sevmiyorum ama adam güzel sistem yaptı. 1000 ₺ ye 144 hz monitör de eklenebiliyor bildiğim kadarıyla.

AMD RX 590 da ısınma sorunu var diye biliyorum ve ben yıllardır Nvidia kullanıcısıyım. Bazı alışkanlıklar kolay kolay değişmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD RX 590 da ısınma sorunu var diye biliyorum ve ben yıllardır Nvidia kullanıcısıyım. Bazı alışkanlıklar kolay kolay değişmiyor.
Şu an güncel olarak 1 haftadır RX 590 kullanıyorum hiçbir problem yok. İnsanlar burada size yardım etmeye çalışıyor. Kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amd RX 590 da ısınma sorunu var diye biliyorum
Isınma sorunu falan yok. DADG2 alın ancak ekran kartını 1660 Ti yapınca sistemin pek bi' sürprizi kalmıyor fiyat anlamında. RX 590 da 1080p için muhteşem kartlardan biri. İlle de 1660 Ti derseniz değiştirebilirsiniz tabi. Son karar sizin. RX Vega 56 olsa size bu seçeneği bile sunmazdım aslında. Neyse.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı