wtcN-Ultra alınır mı?

Bütçe
15.000 - 17.000
Aman hocam ben hiç o işe girmeyim en iyisi sipariş vermek olacak. Yardımınız için teşekkürler.

Sırf 3060 var diye o sistemi almazdım ferit bile kullanmaz o sistemi. 6700XT dizdim 18-19'a orta seviye parçalarla bu hafta yazık paralara bu yayıncıların sistemlerine değmez.

Sırf 3060 var diye o sistemi almazdım ferit bile kullanmaz o sistemi. 6700XT dizdim 18-19'a orta seviye parçalarla bu hafta yazık paralara bu yayıncıların sistemlerine değmez.
Hocam sistem bileşenleriniz tam olarak nedir ve memnunmusunuz?

Hocam sistem bileşenleriniz tam olarak nedir ve memnun musunuz?

ASUS Dual 6700XT.
High Power 750W.
ASUS TUF 550 Plus.
Corsair RGB 2x8 3600
5600X
Artics Freezer Duo.
Memnunum hazır sistem hatasına bir kere düştüm daha düşmem kendiniz toplayın ileriye dönük toplayın.

PSU kötü ASUS'un cash back indirimi yakalasaydınız iyi olurdu ama bence şöyle yapın Akakçe'den önce bir kendini toplayın araştırarak fiyat çıkarın sonra hazır sistem ile karşılaştırın farkı görüceksiniz o kasalara o PSU'lara o sisteme göre anakarta girişilmez çünkü ileride değişeyim ya derdine giriceksiniz denendi yaşandı.

Hocam PSU ne yönden kötü yani güçsüz mü kalır?

Hocam PSU ne yönden kötü yani güçsüz mü kalır?

Marka olarak o sistemi haketmeyen başınıza iş açacak açmasa bile yakın zamanda değiştirilmesi gereken bir PSU denilebilir. Psikopat gibi araştırmalar sonucu sistem toplarken ister istemez her markayı tanıyıp saatlerce video izleyip kaynak okuyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…