WTFast LoL NA'da etki eder mi?

French ArKaDaTa

Hectopat
Katılım
2 Aralık 2019
Mesajlar
861
Çözümler
1
Arkadaşlar LoL'de NA sunucusunda oynuyorum. İstanbul'da yaşıyorum ve 150-170 ping alıyorum. Yüksek eloya çıktıkça zorlaşıyor ve ping yüzünden ilerleyemediğimi fark ettim. WTFast alsam bu değeri 100'lere çekebilir miyim?
 
Hayır, WTFast sadece arka plandaki rutin wifi taramalarını durdurur. NA sunucusunda aldığın ping tamamen mesafeden kaynaklı bir ping ve normal.
 
Oralarda hesaplarım var zaten. Sadece Na'daki hesaplar daha fazla para ediyor o
Kanka lolde önemli olan hesabın para etmesinden çok senin nasıl oynadığındır. MMO değil ki bu. Elbet de hesapta pahalı kostümler vb olabilir ama asıl olay senin oynayışın. O kadar pingle iyi oynamak da mümkün değil malesef. Bir kerelik dolar ile rp çekip hesabı taşıman en mantıklısı olur.
 
Kanka LoL'de önemli olan hesabın para etmesinden çok senin nasıl oynadığındır. MMO değil ki bu. Elbet de hesapta pahalı kostümler vb olabilir ama asıl olay senin oynayışın. O kadar pingle iyi oynamak da mümkün değil maalesef. Bir kerelik dolar ile rp çekip hesabı taşıman en mantıklısı olur.

Dostum haklısın. Derdim iyi oynamak vs. değil. Tamamen hesap satışı yapıyorum olay bundan ibaret. WTFast deneme sürümünü başlattım. Ve büyük bir fark var. Lagın çoğunu emdiğini hissediyorum. Rakamsal olarak fark yok ancak gerçekten akıcı hissettiriyor.
 

Geri
Yukarı