Merhaba arkadaşlar. Benim bir Gamepad'im var ve bu gamepad birkaç hafta öncesine kadar gayet düzgün bir şekilde çalışıyordu. Ancak son iki gündür bir hata alıyorum ve gamepad hiçbir tepki vermiyor. Sadece üzerindeki ışık yanıp sönüyor. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Kod 10 genelde arıza belirtir. Başka portta veya PC'de deneyin isterseniz ilk olarak. Olmazsa aldığınız yer ile iletişime geçin. 1 haftada bozulan ürünü değiştirirler mi ne yaparlar bilemiyorum.
Merhaba arkadaşlar. Benim bir Gamepad'im var ve bu gamepad birkaç hafta öncesine kadar gayet düzgün bir şekilde çalışıyordu. Ancak son iki gündür bir hata alıyorum ve gamepad hiçbir tepki vermiyor. Sadece üzerindeki ışık yanıp sönüyor. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Oraya yazmamışlar ancak dediğim gibi birkaç hafta öncesine kadar gayet iyi çalışıyordu. Zaten gamepad'i bilgisayar xbox one controller'ı olarak algılıyordu.
Aynı hatayı bende alıyorum aynı model ve bende çalışıyordu ama şu anda USB taktığım zaman titreşimi çalışıp ışıkları yanıp sönmeye başlıyor ama konsol ayarlarında gözükmüyor sorun sanırım driver ama hiçbir yerde driverini bulamadım.