Merhaba. Daha önce Black Myth: Wukong oynadım bitirdim. Bu oyun devamı mı? Oynamayı düşünüyorum hikayelerinde bağlantı var mı?
Hayır bu iki oyun birbirinden tamamen bağımsız oyunlar.
Oynanır mı?
Evet oynanır oyunun kendisi güzel.
Hikayesi nedir? Kombatı vs nasıl? Wukong'dan iyi bir oyun mu olmuş sizce?
Ben bitirdim hocam. Hikayesi şöyle; dünyada salgın başlıyor ve bu salgın yüzünden insanlar saldırganlaşmaya ve insanlıktan çıkmaya başlıyor. Bunun en büyük belirtisi de vücutta belirgin şekilde tüylenme. Bizim karakterimizde bir mağarada uyanıyor hafızasını kaybetmiş bir şekilde. Tüylenmiş ama akıl sağlığını koruyabiliyor. Oyunun devamında ise hafızamızı geri kazanmaya ve bu salgına neyin sebep olduğu bulmaya ve son vermeye çalışıyoruz. Combat kısmı ise güzel silah çeşitliliği fazla. Wukong ile aralarında aşırı bir benzerlikte var zaten animasyon ve combat kısmında.Hikayesi nedir? Kombatı vs nasıl? Wukong'dan iyi bir oyun mu olmuş sizce?
Ben bitirdim hocam. Hikayesi şöyle; dünyada salgın başlıyor ve bu salgın yüzünden insanlar saldırganlaşmaya ve insanlıktan çıkmaya başlıyor. Bunun en büyük belirtisi de vücutta belirgin şekilde tüylenme. Bizim karakterimizde bir mağarada uyanıyor hafızasını kaybetmiş bir şekilde. Tüylenmiş ama akıl sağlığını koruyabiliyor. Oyunun devamında ise hafızamızı geri kazanmaya ve bu salgına neyin sebep olduğu bulmaya ve son vermeye çalışıyoruz.combat kısmı ise güzel silah çeşitliliği fazla. Wukong ile aralarında aşırı bir benzerlikte var zaten animasyon ve combat kısmında.
Oyun ilerledikçe combat iyice gelişiyor hocam onda gönlünüz rahat olsun.Anladım hocam ilgi çekici gözüküyor. Peki kombat konusunda gelişmeler var mı?
Oyunun içinde bir Impetus Repository (skill ağacı) var; buraya puan vererek hem pasif güç artışı kazabiliyorsunuz hem de bir silahı birden fazla şekilde kullanabiliyorsunuz.Oyun ilerledikçe combat iyice gelişiyor hocam onda gönlünüz rahat olsun.
Oyun ilerledikçe combat iyice gelişiyor hocam onda gönlünüz rahat olsun.
Oyunun içinde bir ımpetus repository (skill ağacı) var; buraya puan vererek hem pasif güç artışı kazabiliyorsunuz hem de bir silahı birden fazla şekilde kullanabiliyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.