Wuchang Fallen Feather alınır mı?

Godlixy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590
Merhaba. Daha önce Black Myth: Wukong oynadım bitirdim. Bu oyun devamı mı? Oynamayı düşünüyorum hikayelerinde bağlantı var mı?

Hikayesi nedir? Kombatı vs nasıl? Wukong'dan iyi bir oyun mu olmuş sizce?

Hocam detaylı bilgi için bu videoya bakabilirsiniz. Bence Wukong'dan iyi bir oyun değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hikayesi nedir? Kombatı vs nasıl? Wukong'dan iyi bir oyun mu olmuş sizce?
Ben bitirdim hocam. Hikayesi şöyle; dünyada salgın başlıyor ve bu salgın yüzünden insanlar saldırganlaşmaya ve insanlıktan çıkmaya başlıyor. Bunun en büyük belirtisi de vücutta belirgin şekilde tüylenme. Bizim karakterimizde bir mağarada uyanıyor hafızasını kaybetmiş bir şekilde. Tüylenmiş ama akıl sağlığını koruyabiliyor. Oyunun devamında ise hafızamızı geri kazanmaya ve bu salgına neyin sebep olduğu bulmaya ve son vermeye çalışıyoruz. Combat kısmı ise güzel silah çeşitliliği fazla. Wukong ile aralarında aşırı bir benzerlikte var zaten animasyon ve combat kısmında.

Ben bitirdim hocam. Hikayesi şöyle; dünyada salgın başlıyor ve bu salgın yüzünden insanlar saldırganlaşmaya ve insanlıktan çıkmaya başlıyor. Bunun en büyük belirtisi de vücutta belirgin şekilde tüylenme. Bizim karakterimizde bir mağarada uyanıyor hafızasını kaybetmiş bir şekilde. Tüylenmiş ama akıl sağlığını koruyabiliyor. Oyunun devamında ise hafızamızı geri kazanmaya ve bu salgına neyin sebep olduğu bulmaya ve son vermeye çalışıyoruz.combat kısmı ise güzel silah çeşitliliği fazla. Wukong ile aralarında aşırı bir benzerlikte var zaten animasyon ve combat kısmında.

Anladım hocam ilgi çekici gözüküyor. Peki kombat konusunda gelişmeler var mı?

Anladım hocam ilgi çekici gözüküyor. Peki kombat konusunda gelişmeler var mı?
Oyun ilerledikçe combat iyice gelişiyor hocam onda gönlünüz rahat olsun.

Oyunun içinde bir Impetus Repository (skill ağacı) var; buraya puan vererek hem pasif güç artışı kazabiliyorsunuz hem de bir silahı birden fazla şekilde kullanabiliyorsunuz.

Oyunun içinde bir ımpetus repository (skill ağacı) var; buraya puan vererek hem pasif güç artışı kazabiliyorsunuz hem de bir silahı birden fazla şekilde kullanabiliyorsunuz.

Hocam skill ağacı wukongdada vardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı