WUCHANG: Fallen Feathers Metacritic puanları açıklandı

Yer
Menzoberranzan
78 falan alır diye tahmin ediyordum şuan için 75 almış.

Bir tık düşük.

Muhtemelen. Sektörde lider onlar, sektörden pay vermek istemiyorlar.

Steam yorumları da çok olumsuz.

Optimizasyon bozuk, tırt bir oyun olacak büyük ihtimal.

Black wukong dan sonra yeni bir oyun çıkınca Çinden denemek istiyordum. Yaklaşık 1-2 aydır oyunun takip ediyorum denemek için sabırsızlandığım bir oyundu. Metarictic puanları düşünce bir ''hmmm'' dedim. Yine de fena puan almamış deneyelim dedim. Ve kesinlikle Söylemem gerekir ki OYUN BERBAT!!! Basın kuruluşları çok fazla puan vermiş bile.

Oyunda optimizasyon problemi inanılmaz seviyede berbat bir oyun yapıyor. Xbox Game Pass'te oynadım. Dedim ki konsol versiyonu herhalde Xbox Game Pass'te böyle (ARK'ta falan da öyle DLSS falan optimizasyonun yok sadece Steam versiyonunda var hehalde Xbox Portunu yüklemişler zannetim.) Steam versiyonu aldım. Orada durum aynı neyse dedim iade edeyim giriş itibarıyla bir şeyler vaat eden bir oyun. PS5 de deniyem dedim optimizasyon sorunu orada vardı ama PC kadar berbat değildi ama PS5 göre kabul edilmeyecekti neyse biraz oynadıktan sonra inanılmaz ama inanılmaz sıkıcı bir oyun geldi. Wukong kopyala yapıştırın oynuyoruz gibi. (Yanlış anlaşılmasın Black Wukong kopyası bile iyi olabilirdi ama kötü bir kopya. Oyundakiler demiş ki Black Wukong ile biz batıya kendimizi güzel pazarladık Çinden iyi oyunların çıkacağını Batıya gösterdik demişler bu oyunda tam tersini Black Wukong getirdiği bütün algıları yıkalım Çin Malı dandik maldır düşüncesini devam ettirelim diye düşünmüş olabilirler. niÇİN böyle berbat durumda oyun çıkarmışlar cidden anlamadım.)
Genelde anlamda sous like deneyimi berbat hayatımda oynadığım en kötü souls like oyunumu buldum.
Göz alıcı bir karter yapalım insanlara vücut hatlarını gösteririz millet ağzının suyu aka aka oynarlar diye düşünüp bazı kusurlarını görmezler demiştirler. Sanırım oyunun geliştirirken kendilerinin ağzının suyu akıp bütün işlerini tek elle yapmışlar ki 2 platformda optimizasyonlar berbat.
Optimizasyonu görmez isek:
Öncellikle şunu belirtmek isterim ki Oyun herkese göre kesinlikle değil. (Geçe gündüz sous like oynuyorum başka bir şey oynamıyorum. Artık diğer oyunları yaladım yuttum yeni kan arıyorum dersen anca o zaman bitirirsin.) Aksi halde 3-4 saat onayıp sıkılman muhtemel. Harita tasarımları gerçekten çok kötü sürekli kayboluyor hissettiriyordur. (Hiç Elden Ring oynamamış bir insanı Elden ring haritasından daha fazla şey anlaması muhtemel.)

Bugün güncelleme geldi. 40 GB oyuna 40 GB güncelleme yapan firma be! Neyse Oyundaki bir çok sorunu çözdüler. Büyük ihtimalle Beta sürecinde Hala devam eden kısımlar var lakin biraz daha az can sıkıcı bir hale geldi. Pc de oynanabiliyor. (RTX-4060 2k Ultra ayarlarda DLSS açık değil 50-70 fps arası alıyorum.)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…