Oyun tırt mıymış ?Oyunu silmiş durumdayım. Zorluğu seven bir oyuncu olarak bu oyunun zorluğu bana hiç eğlenceli gelmedi. Her bossa sürekli Corruption denen şeyi ekledikleri için sinirlenip ALT+F4'ü koydum ve sildim. Boss savaşında haritanın sınırına çarpıyorsun hop Corruption, boss gaz salıyor koca alanı dolduruyor hop yine Corruption, tüm Bosslar aynı şekilde.
Hala tırt demiyorum ama bazı şeyleri ölçülü kullanmaları gerek, yoksa bir süre sonra gerçekten bayıyor.Oyun tırt mıymış ?![]()
5 boss dan sonra sıkıldım ben artık Sous like serisi iyi yapılmasa keyif vermiyor. Sürekli aynı şeyleri yapmaktan insan sıkılıyor.Hala tırt demiyorum ama bazı şeyleri ölçülü kullanmaları gerek, yoksa bir süre sonra gerçekten bayıyor.
Corruption denen illet bayıyor direkt. En basitinden bir loot alacaksın, dumanın içine girmen gerekiyor, bu yüzden sürekli shrine'a koşup can tazeliyorsun. Bu tamamen bir tasarım hatası.5 boss dan sonra sıkıldım ben artık Sous like serisi iyi yapılmasa keyif vermiyor. Sürekli aynı şeyleri yapmaktan insan sıkılıyor.
Örümceklerin oradaki yeri mi diyorsun? Gelinliğe benzer bir şey var. Onu giymen şart orada veya Lotus var onu yiyecen.Corruption denen illet bayıyor direkt. En basitinden bir loot alacaksın, dumanın içine girmen gerekiyor, bu yüzden sürekli shrine'a koşup can tazeliyorsun. Bu tamamen bir tasarım hatası.
Buildi onlara göre ayarlamak lazım da şuan bu sıcakta kafa yoracak şeyim pek yok. Kışın belki bir daha şans veririm.Örümceklerin oradaki yeri mi diyorsun? Gelinliğe benzer bir şey var. Onu giymen şart orada veya Lotus var onu yiyecen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.