WUCHANG: Fallen Feathers Metacritic puanları açıklandı

Oyunu silmiş durumdayım. Zorluğu seven bir oyuncu olarak bu oyunun zorluğu bana hiç eğlenceli gelmedi. Her bossa sürekli Corruption denen şeyi ekledikleri için sinirlenip ALT+F4'ü koydum ve sildim. Boss savaşında haritanın sınırına çarpıyorsun hop Corruption, boss gaz salıyor koca alanı dolduruyor hop yine Corruption, tüm Bosslar aynı şekilde.

Oyunu silmiş durumdayım. Zorluğu seven bir oyuncu olarak bu oyunun zorluğu bana hiç eğlenceli gelmedi. Her bossa sürekli Corruption denen şeyi ekledikleri için sinirlenip ALT+F4'ü koydum ve sildim. Boss savaşında haritanın sınırına çarpıyorsun hop Corruption, boss gaz salıyor koca alanı dolduruyor hop yine Corruption, tüm Bosslar aynı şekilde.
Oyun tırt mıymış ? 😺😼

5 boss dan sonra sıkıldım ben artık Sous like serisi iyi yapılmasa keyif vermiyor. Sürekli aynı şeyleri yapmaktan insan sıkılıyor.
Corruption denen illet bayıyor direkt. En basitinden bir loot alacaksın, dumanın içine girmen gerekiyor, bu yüzden sürekli shrine'a koşup can tazeliyorsun. Bu tamamen bir tasarım hatası.

Corruption denen illet bayıyor direkt. En basitinden bir loot alacaksın, dumanın içine girmen gerekiyor, bu yüzden sürekli shrine'a koşup can tazeliyorsun. Bu tamamen bir tasarım hatası.
Örümceklerin oradaki yeri mi diyorsun? Gelinliğe benzer bir şey var. Onu giymen şart orada veya Lotus var onu yiyecen.

Blightweaver bossunda yaklaşık olarak 68 kere öldüm. Her seferinde tekrar denedim hiç yılmadım, nerelerde yanlış yaptığımı bulmaya çalıştım. Bu yolculuk beni olgunlaştırdı, daha sabırlı bir insan olmamı sağladı. Son sefere geldim zaman artık Boss'a o kadar alışmıştım ki her hareketini tahmin edip anında karşılık verebiliyordum. Böylelikle son seferimde hiç hasar yemeden ve hiç Boost veya pot kullanmadan bitirdim. Oyun her ne kadar gömülse de benim gözümde ayrı bir değeri var, ayrıca puanının bence olması gerektiğinden daha düşük olduğunu düşünüyorum daha yüksek puanları hak ediyor.

Son düzenleme:
@Physchopath, siz Souls oyunları oynayan birisi değil miydiniz yav? Bu oyundan neden sıkıldığınızı anlayamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı