Wuthering Waves oyuna girerken ping yükseliyor

Predator61

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunun çıktigi günden beri sürekli alakasız şekilde pingim yükseliyor her yurudugumde pingim yükseliyor sabit duruyorum ping düzeliyor bu sorunu Discord'taki bütün arkadaşlarla konuştum ve böyle sorunla karşılaşmadıklarini soylediler.
Bilen biri bu konuda yardımcı olabilirim.

Bilgisayardan mı oynuyorsun yoksa telefondan mı? Ben telefondan oynadığım zaman çok kasıyordu, oyundan attığı bide oldu. Bir arkadaşım da telefondan aynı sorunu yaşamıştı.

Arkadaşlar oyunun çıktigi günden beri sürekli alakasız şekilde pingim yükseliyor her yurudugumde pingim yükseliyor sabit duruyorum ping düzeliyor bu sorunu Discord'taki bütün arkadaşlarla konuştum ve böyle sorunla karşılaşmadıklarini soylediler.
Bendim pingimde yükseliyor fakat oyuna bir eksisi olmuyor, aynı şekilde oynamaya devam edebiliyorum.

Bu tip oyunlarda erken aşamalarda olması normal aslında Genshin Impact ilk çıktığı zamanda görsel olarak ping yükselmesi yaşanıyordu zamanla düzeldi bu, yeni çıkan bir oyun 2 günde bir güncelleme alıyor oyun, ping arada evet çok yüksek seviyelere çıkıyor ama oynamaya aman aman bir etki olmuyor. İlk açıldığı günlere göre şu an ping ve oyundan atma sıkıntısı kalmadı artık.

Hile falan kullanıyor musun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı