WWDC 2023 saat 20'de!

Makaleler
56
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3
Meslek
Design Engineer
Apple, Dunya Gelistiriciler Konferansi'ni bugun baslatiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

TSI 20'de baslayacak olan tanitimda Apple'in sanal gerceklik gozlugu tanitilabilir. Buyuk ihtimalle tanitilacak. Ben de bekliyorum. Bunun yaninda yazilim guncellemelerini de gorecegiz.

Apple kanali olmadigi icin ve haberlere acmak istemedigimden oturu bu kategoriye actim, kimler izliyor? 🥳

Fx3JxPWX0AAoAvW.jpg

Hadi bakalım yeni güncellemeler hakkında heyecanlıyım. Yeni iOS ve watchOS hakkında meraklıyım. macOS ilk çıktığında sorunlu olmaz umarım ama Mac tarafında çok yenilik göreceğimizden şüpheliyim. Çünkü şuan ağırlıklı olarak bu sanal gerçeklik gözlüğüne kafa yormuş durumdalar.

Hadi bakalım yeni güncellemeler hakkında heyecanlıyım. Yeni iOS ve watchOS hakkında meraklıyım. macOS ilk çıktığında sorunlu olmaz umarım ama Mac tarafında çok yenilik göreceğimizden şüpheliyim. Çünkü şuan ağırlıklı olarak bu sanal gerçeklik gözlüğüne kafa yormuş durumdalar.
watchOS'ten yuksek beklenti var. watchOS X gelebilir mi acaba 😁

iOS 17'de cok buyuk atilim olmayacak gibi ama surpriz bir seyler cikacagindan adim gibi eminim nedense ya.

watchOS'ten yuksek beklenti var. watchOS X gelebilir mi acaba 😁

iOS 17'de cok buyuk atilim olmayacak gibi ama surpriz bir seyler cikacagindan adim gibi eminim nedense ya.
Apple Watch Series 8 kullanıyorum, watchOS 9 gayet güzel ancak eksikleri bir hayli fazla, saat donanım olarak çok güçlü ancak yazılım olarak biraz geride kalmış. Bakalım neler bizleri bekliyor bende de yüksek beklenti var.

iOS 17'de de 16'nın üzerine koysalar yeter. Yüksek ihtimal iOS 17 "Dinamik Ada"'nın nasıl daha iyi kullanabilir noktasında geliştirmeler yapar. Stabil olsa ve pil sömürmese benim için yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı