Peki 2k16 için bulunuyormu ? Onu indiririm belkiTürkçe yama bulunmuyor 2K15 için.
Sadece 2K19'da bulunuyor. WWE oyunlarında türkçe yama pek işe yaramaz zaten.Peki 2k16 için bulunuyormu ? Onu indiririm belki
My Carrer yapmak istiyordum bu yüzden sordum. TeşekkürlerSadece 2K19'da bulunuyor. WWE oyunlarında türkçe yama pek işe yaramaz zaten.
Kariyeri bende oynuyorum. Türkçeye gerçekten gerek yok ingilizce oynayabilirsin.My Carrer yapmak istiyordum bu yüzden sordum. Teşekkürler
Çok teşekkürler ama bir sorum daha var lütfen cevapla. Oyun dilini nasıl İngilizce yaparım Rusça da çalışıyor şuanKariyeri bende oynuyorum. Türkçeye gerçekten gerek yok ingilizce oynayabilirsin.
Hocam Youtube'a WWE 2K15 russion to english yaz. Orada nasıl yapıldığını gösteriyorlar.Çok teşekkürler ama bir sorum daha var lütfen cevapla. Oyun dilini nasıl İngilizce yaparım Rusça da çalışıyor şuan
Bakarım sağolasınHocam Youtube'a WWE 2K15 russion to english yaz. Orada nasıl yapıldığını gösteriyorlar.
Ben anlatayım. Oyunun dosya konumunda steam.api dosyası olacak ona tıkla. Language=russian yazacak. Oradaki russianı silin ve english yazın. Sorun düzelecektir.Bakarım sağolasın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.