WWE 2K24 tanıtıldı!

O günden beridirde sarmıyor beni zaten roman WWE'nin Messi'si gibi bir şey oldu her şeyi o kazanıyor yenilmiyır çekişmeyi çok azalttılar bence.

Vallahi bu aralar izlemeyenler tekrar izlemeye başladı CM punk the rock randy orton geri döndü John cena da arada takılıyor.

O günden beridirde sarmıyor beni zaten roman WWE'nin Messi'si gibi bir şey oldu her şeyi o kazanıyor yenilmiyır çekişmeyi çok azalttılar bence.

Wrestlemania 40 da roman kemeri kaybedecek büyük ihtimal hocam bitiyor saltanatı.

Benim de sözüm olsun orton kemeri aldığı gün bende izlemeye başlayacağım tekrar. :D

Şu Roman'dan kemer bir sıyrılsın da Randy'de alır diye düşünüyorum.

Bu serinin 2015-2018 arası modelleri en güzeliydi sonrasında hep farklı bir keşmekeşler falan filan oyun bozuldu oysa klasik halinde abimi bilerek elemeyip ağzını yüzünü morartana kadar dövdüğüm oyunun hit olduğu dönemler en iyi zamanlarıydı.

Bu serinin 2015-2018 arası modelleri en güzeliydi sonrasında hep farklı bir keşmekeşler falan filan oyun bozuldu oysa klasik halinde abimi bilerek elemeyip ağzını yüzünü morartana kadar dövdüğüm oyunun hit olduğu dönemler en iyi zamanlarıydı.
2K15 serinin en iyilerinden birisiydi.

Son düzenleme:
2K sitesinde satın alım yaparken hata veriyor satın alamıyorum. 3D Secure onayı veriyorum fakat ödemeyi kabul etmiyor.

Hocam sanırım siz başka bir yerden almaya çalışmışsınız 2K'nın sitesine benzemiyor.

Orijinal site: Pre-Order WWE 2K24 Today | WWE 2K

Hocam sanırım siz başka bir yerden almaya çalışmışsınız 2K'nın sitesine benzemiyor.

Orijinal site: Pre-Order WWE 2K24 Today | WWE 2K

Hocam geç dönüş yaptım kusura bakma oyunu Steam'den aldım. İlgilendiğin için teşekkür ederim ama biraz garip geldi bana o sitede ucuz olması.

RX6600 XT - Ryzen 7 5700X - 16 GB RAM kasmaz umarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı