Sıkılıyorum ve sıkmayacak bir oyun arıyorum, bu aralar yine WWE sardım oyununu da alsam mı diye düşünüyorum, sizce oyunu alınır mı? Yoksa değmez mi?
Kesinlikle alınır, 2K15-20-22'de 100, 2K24'de 500 saatim var. Oyun aşırı güzel. WWE fanı olmasan bile oynanacak oyundur. Özellikle yanında biri varken tadından yenmez. Ayrıca eneba'da 430 TL'ydi.Sıkılıyorum ve sıkmayacak bir oyun arıyorum, bu aralar yine WWE sardım oyununu da alsam mı diye düşünüyorum, sizce oyunu alınır mı? Yoksa değmez mi?
Bir de fanı olduğun zaman tadından yenmiyor.Oyun aşırı güzel. WWE fanı olmasan bile oynanacak oyundur.
Aynen öyle, günde 1 maç diye giriyorum 3-4 maç atıp çıkıyorum. En son Cena ile Gunther'i pes ettirmiştim.Bir de fanı olduğun zaman tadından yenmiyor.
John Cena ilk defa pes etti diye biliyorum. Yiğidim gitti, 13 Aralık'da son maçına çıktı ve Gunther karşısında pes etti. Gitti güzelim koca çınar. Bir nesli büyüttü.Aynen öyle, günde 1 maç diye giriyorum 3-4 maç atıp çıkıyorum. En son Cena ile Gunther'i pes ettirmiştim.
Yazık oldu cidden.John Cena ilk defa pes etti diye biliyorum. Yiğidim gitti, 13 Aralık'da son maçına çıktı ve Gunther karşısında pes etti. Gitti güzelim koca çınar. Bir nesli büyüttü.
Roman push alacak zaten. WM Main Event kabile şefim olur.Yazık oldu cidden.
Triple H denen herif WWE'yi yönetmeyi bilmiyor, bu sene resmen felaketti yılların efendisini son maçta pes ettirdi, heel karakterini düzgün işleyemedi, keşke son maçına eski rakiplerinden biri çıksaydı.John Cena ilk defa pes etti diye biliyorum. Yiğidim gitti, 13 Aralık'da son maçına çıktı ve Gunther karşısında pes etti. Gitti güzelim koca çınar. Bir nesli büyüttü.
Umarım olmaz, 4 sene kemer korudu zaten. McIntyre bence hak eden isim bu kemeri.Roman push alacak zaten. WM Main Event kabile şefim olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.