WWE 2K25 alınır mı?

Son bir soru daha hocam 😀 bu sitelerin mantığı ne ki neden ucuza satıyorlar enaba da WWE 2K25 574 TL imiş.

Vallahi hocam onu bilmiyorum, ama illa bir mantığı vardır. 350 TL falandı, 600'e kadar çıkmış oyunun keyi. Ben de 400 TL'ye almıştım, oyun da şahane bu arada 😄. Türü seviyorsan çok çok iyi. 300 TL kârla alabilirsin artık.

Vallahi hocam onu bilmiyorum, ama illa bir mantığı vardır. 350 TL falandı, 600'e kadar çıkmış oyunun keyi. Ben de 400 TL'ye almıştım, oyun da şahane bu arada 😄. Türü seviyorsan çok çok iyi. 300 TL kârla alabilirsin artık.
WWE yi çok seviyorum eskiden baya takip ederdim, oynardım alayım o zaman teşekkürler hocam.

@Deiinzz aldım hocam sağolun, 580 küsüre WWE de izlemiyorum bayadır Royal Rumble yaklaşıyorken yeniden takip etmeye başlayayım.

Son düzenleme:
Kesinlikle alınır, 2K15-20-22'de 100, 2K24'de 500 saatim var. Oyun aşırı güzel ve detaylı. WWE fanı olmasan bile oynanacak oyundur. Özellikle yanında biri varken tadından yenmez. Günde 1 maç diye giriyorum 3-4 maç atmadan çıkamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı