WWE'yi izlemeye devam eden var mı?

Zaten gerçekçiliğini sorgulayarak izleyen yoktur diye düşünüyorum. En son Dwayne Johnson geri döndüğünü görmüştüm. Haberleri takip ediyorum, güncel olarak izlemiyorum. Artık eski heyecanının kalmadığını düşünüyorum.
Gelsin, severiz.

Kurgu olduğunu öğrendikten sonra bitti benim için..

Zaten gerçekçiliğini sorgulayarak izleyen yoktur diye düşünüyorum. En son dwayne johnson geri döndüğünü görmüştüm. Haberleri takip ediyorum, güncel olarak izlemiyorum. Artık eski heyecanının kalmadığını düşünüyorum.
Gelsin, severiz.

Gerçek olmadığına halen inanamıyorum.😀
Bence ihtimal var gerçek olmasına.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşırı takip etmiyorum fakat en son roman saltanatı sona erdi, punk geri döndü vs onlara hakimim. Hafta hafta izlemek pek mümkün değil artık.

Takip etmiyorum. Çok arada sadece ikonik karşılaşmaları yad ediyorum.
SummerSlam güzel olacak. Roman Reigns geri dönecek ve Solo ile aralarında süper bir feud olacak. Tabi bunlar söylenti. Hiç olmayabilir de.
Artık eski heyecanının kalmadığını düşünüyorum.
Takip etsen aşırı zevkli.

Aşırı takip etmiyorum fakat en son roman saltanatı sona erdi, punk geri döndü vs onlara hakimim. Hafta hafta izlemek pek mümkün değil artık.
Instagram'da haber paylaşan sayfalar var. Ben hem haber hem video şeklinde bakıyorum. Summerslam'de ortalık kızışacak.

WWE halen sıcak bir şekilde takip eden var mı? Ben her gün maçlara bakarım. Tabii gerçek olmadığını ben de biliyorum.

Jacob fatu güzel işler başarıyor. Solo kendini bir halt sanmaya başladı.

"Real" tribal chief gelecek eninde sonunda.

Yeni güreşçileri çok bilmiyorum. Arada eski maçlardan izliyorum. Rey Mysterio maçlarını izlemek çok keyif veriyor.

Yeni güreşçileri çok bilmiyorum. Arada eski maçlardan izliyorum. Rey Mysterio maçlarını izlemek çok keyif veriyor.
Rey Mysterio artık maskeli değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00