1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.233 Makaleler 5 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #1 Arama motorunu Google yaptığım zaman bu hatayı alıyorum. Başka arama motorları ile sorun olmuyor. Tarayıcı değiştirdim ama sorun çözülmedi. Durduk yere bu sorun geldi. Herhangi bir ayar değiştirmedim. Sürprizbozan
Arama motorunu Google yaptığım zaman bu hatayı alıyorum. Başka arama motorları ile sorun olmuyor. Tarayıcı değiştirdim ama sorun çözülmedi. Durduk yere bu sorun geldi. Herhangi bir ayar değiştirmedim. Sürprizbozan
TP Okuru Megapat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 622 Çözümler 8 4 Şubat 2023 #2 Bence direkt modemi resetleyip tekrar deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 4 Şubat 2023 #3 DNS temizleyerek deneyebilir misiniz? Kod:Panoya kopyala ipconfig/flushdns ipconfig/release ipconfig/renew CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp bu kodları tek tek yazıp Enter'a basın. Modem ve bilgisayar resetledikten sonra bir daha deneyin. Artı 0 Eksi
DNS temizleyerek deneyebilir misiniz? Kod:Panoya kopyala ipconfig/flushdns ipconfig/release ipconfig/renew CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp bu kodları tek tek yazıp Enter'a basın. Modem ve bilgisayar resetledikten sonra bir daha deneyin.
KS KS 1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.233 Makaleler 5 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #4 @TP Okuru @Agah gibi Modemi resetleyince sorunum çözüldü. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi