iyi değil kardeşim de de var dı 1 ay kullanmadı hemen bozuldu ve Xbox konturolcü sü kadar kaliteli deyilLogitech F710 önerebilirim alternatif olarak. Xbox One S'i aratmayacaktır(Tabiki Xbox daha iyi). Yanında aparatıyla beraber geliyor.
iyi değil kardeşim de de var dı 1 ay kullanmadı hemen bozuldu ve Xbox konturolcü sü kadar kaliteli deyilLogitech F710 önerebilirim alternatif olarak. Xbox One S'i aratmayacaktır(Tabiki Xbox daha iyi). Yanında aparatıyla beraber geliyor.
Alırken dikkat edin xbox 360 kolu mesela orjinal yok gibi bir şey hep muadil. Xbox one kollarında da olabilir. Alırken araştırın. Ama cidden çok sağlamlar en son vura vura bozulmadı kablosunu koparttım.@ymnN ben önceden çok aldım dandik kollardan hem zevk almıyorsun oynarken hem hemen bozuluyor bu yüzden parayı kıyıp en iyisini almayı düşünüyorum en iyisi de bu galiba X Box yeni kol çıkartana kadar![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.