X Box One S kolu alınır mı?

Gamepad alınacaksa zaten Xbox tercih edilmeli bana göre. Kaya gibi sağlamlar. Ele çok iyi oturuyor. Çok keyifli bir gamepad aynısının beyazı var bende. Kablosuz olması çok rahat. Önceden Xbox 360 kolunu kullanmıştım. Zar zor parçaladım yenisini alım diye. O kadar vurdum oynarken sırf kırılsın bozulsun diye bana mısın demiyor alet :)

@ymnN ben önceden çok aldım dandik kollardan hem zevk almıyorsun oynarken hem hemen bozuluyor bu yüzden parayı kıyıp en iyisini almayı düşünüyorum en iyisi de bu galiba X Box yeni kol çıkartana kadar :D

@ymnN ben önceden çok aldım dandik kollardan hem zevk almıyorsun oynarken hem hemen bozuluyor bu yüzden parayı kıyıp en iyisini almayı düşünüyorum en iyisi de bu galiba X Box yeni kol çıkartana kadar :D
Alırken dikkat edin xbox 360 kolu mesela orjinal yok gibi bir şey hep muadil. Xbox one kollarında da olabilir. Alırken araştırın. Ama cidden çok sağlamlar en son vura vura bozulmadı kablosunu koparttım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı