X hesabı çalındı

charmelia

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, birkaç ay önce bir sürü hesabım çalınmaya çalışılmıştı, engelledim. Bu gece ise uyurken X hesabımın şifresi değiştirilmiş ve 2 faktörlü doğrulama açılmış. Ben fazla kullanmadığım için açmamışım. X destek ile iletişime geçtim fakat gelecekte de olur diye korkuyorum. Halihazırda zaten eskiden çalınmaya çalışılan hesapların mailini şifresini değiştirdim. Böyle bir şey olmasına çok şaşırdım.
Nasıl çözülür?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250208_055402_Gmail.jpg
    Screenshot_20250208_055402_Gmail.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, birkaç ay önce bir sürü hesabım çalınmaya çalışılmıştı, engelledim. Bu gece ise uyurken X hesabımın şifresi değiştirilmiş ve 2 faktörlü doğrulama açılmış. Ben fazla kullanmadığım için açmamışım. X destek ile iletişime geçtim fakat gelecekte de olur diye korkuyorum. Halihazırda zaten eskiden çalınmaya çalışılan hesapların mailini şifresini değiştirdim. Böyle bir şey olmasına çok şaşırdım.
Nasıl çözülür?

Bilgisayarına falan virüs bulaştırmış olabilr misin?

Nasıl çözülür?

X hesabında tel numarası ve Gmail varsa kolay kurtarırsın. Hesabında sana ait resim var mı?

RAT virusunden bahsediyorum, ayrıca kaç tane yazım hatası var. Yazdiginizdan pek bir şey anlamadım.

Dostum virüs kolay kolay keylogger atamaz. Atarsa da Gmail'e atar. He eğer virüs yoksa bir kişi tarafından trojan yemiştir.

RAT virüsünden bahsediyorum, ayrıca kaç tane yazım hatası var. Yazdığınızdan pek bir şey anlamadım.

RAT zaten trojan kardeşim benim😅😅

Son düzenleyen: Moderatör:
X Hesabında Tel Numarası Ve Gmail Varsa Kolay Kurtarırsın Hesabında sana ait Resim varmı?

Dostum Virüs Kolay kolay Keyloger atamaz Atarsa da Gmail e Atar He eğer virüs Yoksa Bir kişi Tarafından Trojan Yemişdir.
Keyloggera gerek yok direkt olarak RAT yemiştir arkadaş büyük ihtimal. Ben de daha önce aynı durumla karşılaştım.

X hesabında tel numarası ve Gmail varsa kolay kurtarırsın. Hesabında sana ait resim var mı?

Dostum virüs kolay kolay keylogger atamaz. Atarsa da Gmail'e atar. He eğer virüs yoksa bir kişi tarafından trojan yemiştir.

RAT zaten trojan kardeşim benim😅😅
Aynı şeyden bahsediyoruz işte zaten😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı