Steam hesabı çalındı

İşte bunlardan 1 tanesi bile yeterlidir değil mi? Ben 1 tanesi hariç diğerlerini hep sildim, 1 taneyi de çıktı aldım. Zaten başka bilgiler de istiyor galiba Steam.
bende bilmiyorum ama 16 tane oyunum var(paralı) sadece 3 tane fatura geldi??

ets 2, ets2 ye 2 tane dlc ve getting over it

Hesabımı geri aldım çok şükür.

Son düzenleme:

ets 2, ets2 ye 2 tane dlc ve getting over it

Hesabımı geri aldım çok şükür.
Hangi bilgileri verip aldın bende aynı sorunu yaşıyorum. Seninle aynı şekilde hesabı çaldırdım. Arkadaşın discordu çalmışlar link attı bana bende girdim.

Hangi bilgileri verip aldın bende aynı sorunu yaşıyorum. Seninle aynı şekilde hesabı çaldırdım. Arkadaşın Discord'u çalmışlar link attı bana bende girdim.

Dostum ilk önce şifre sıfırlama yerine girip e postanı yazıyorsun. Sonra e-posta bulunamadı diyecek ve sonra hesap adınla arayacaksın. Gerisini bende pek hatırlamıyorum sen yaparsın zaten.

Dostum ilk önce şifre sıfırlama yerine girip e postanı yazıyorsun. Sonra e-posta bulunamadı diyecek ve sonra hesap adınla arayacaksın. Gerisini bende pek hatırlamıyorum sen yaparsın zaten.
Evet o şekilde yapıp aldım hesabı. Dönüş yaptığın için teşekkür ederim:)

Zamanında ne kadar inanmasam da ben de bilgilerimi girip bu tuzağa düşmüştüm. Discord free nitro falan. Aynen bu şekilde arkadaşım bana gönderiyordu oto olarak. Bi anda önümde Steam penceresi açıldı. Bilgileriniz değiştirildi falan diye. Hesapta harcama yaptıysan kart bilgilerini Steam guard kodlarını falan forma yaz. Max 2 günde alırsın hesabı. Bende öyle olmuştu.

Kral nasıl aldın bana da yardımcı olur musun lütfen

Eski faturaları ve hesaba ait bazı bilgileri attım bulabilirsem attığım mailin metnini birazdan buraya da atacağım. İlk iletişimimde herhalde uyuz bir elemana denk geldim vermemislerdi hesabı yetersiz bilgiden, ikinci yazısımda şifremi falan da yazdığım için bu kadar hassas bilgiler vermenize gerek yok şifreniz size özeldir falan demişlerdi ve hesabın şifresini değiştirip vermişlerdi.

Evet o şekilde yapıp aldım hesabı. Dönüş yaptığın için teşekkür ederim:)

Kral nasıl aldın bana da yardımcı olur musun? Lütfen aynı sorunu yaşadım.

Eski faturaları ve hesaba ait bazı bilgileri attım bulabilirsem attığım mailin metnini birazdan buraya da atacağım. İlk iletişimimde herhalde uyuz bir elemana denk geldim vermemislerdi hesabı yetersiz bilgiden, ikinci yazısımda şifremi falan da yazdığım için bu kadar hassas bilgiler vermenize gerek yok şifreniz size özeldir falan demişlerdi ve hesabın şifresini değiştirip vermişlerdi.

Seninle iletişime geçeceğim bir Instagram veya başka bir hesabın var mıdır reis.

Bu şekilde

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-06-21-19-01-36-048_com.adsk.sketchbook.png
    Screenshot_2024-06-21-19-01-36-048_com.adsk.sketchbook.png
    274,1 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_20240621_190150.jpg
    IMG_20240621_190150.jpg
    104,9 KB · Görüntüleme: 125
  • Screenshot_2024-06-21-19-03-28-888_com.adsk.sketchbook.png
    Screenshot_2024-06-21-19-03-28-888_com.adsk.sketchbook.png
    238,8 KB · Görüntüleme: 116
  • Screenshot_2024-06-21-18-59-34-357_com.brave.browser.jpg