X-Lite Windows 11 25H2 kullanılır mı?

xgravity

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 11'in bloatware uygulamalarından arındırılmış bir Windows 11'e benziyor.

Kullanılır mı? Ben zaten Windows 10 kullanıyorum, tüm bloatwareleri sildim fakat güncelleme gelmedi hiç. Windows 11 25H2'de diyelim performans güncellemesi aldıysa güzelce bloatware olmadan bir Windows 11 deneyimi sunabilir.

Arkadaşlar Windows 11'in bloatware uygulamalarından arındırılmış bir Windows 11'e benziyor.

Kullanılır mı? Ben zaten Windows 10 kullanıyorum, tüm bloatwareleri sildim fakat güncelleme gelmedi hiç. Windows 11 25H2'de diyelim performans güncellemesi aldıysa güzelce bloatware olmadan bir Windows 11 deneyimi sunabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Orijinalini yükleyip bunları yapsan daha iyi. Custom Windows boş geliyor bana.

23H2 denemek için kurmustum.
İngilizceden turkçe ye sorunsuz geçmişti.
İyi yani, bir sorun gormemiştim.
ISO modlarken hala fontslarını kullanıyorum 80 MB. Normal boyut 360 MB civarı.

2 yıl oldu hocam;
Degerleri tam hatırlamıyorum ama, bayagı dusuktu, normal surume göre.
Bence 25H2, 22H2'ye gore taban olarak buglardan arindirilmis ve performans olarak optimizasyonlar yapilmistir. X-Lite ile de bloatware olmadan kullanmak isterim, sagolun.

Bence 25H2, 22H2'ye gore taban olarak buglardan arindirilmis ve performans olarak optimizasyonlar yapilmistir. X-Lite ile de bloatware olmadan kullanmak isterim, sağ olun.

Dediğin gibi👍
Bence de 25H2 daha oturmuş sistem.
Şu anda 25H2 deyim. Herhangi bir durumla karşılasmadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı