Çözüldü X mouse button Control ile istediğimiz tuş atanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Bir oyunda, klavyedeki bir harfe basmam gerekiyor, atıyorum K harfi. Buna basmak zor olduğu için, elimdeki mevcut farenin orta yuvarlak topuna bu tuşu atamak istiyorum. Yani top aşağı yukarı yapınca, yine aynı işlevini görecek ama topa tıkladığımda K tuşuna basacak.
X mouse button Control ile bu mümkün mü?

Çözüm
Merhaba. Bir oyunda, klavyedeki bir harfe basmam gerekiyor, atıyorum K harfi. Buna basmak zor olduğu için, elimdeki mevcut farenin orta yuvarlak topuna bu tuşu atamak istiyorum. Yani top aşağı yukarı yapınca, yine aynı işlevini görecek ama topa tıkladığımda K tuşuna basacak.
Mümkün.
Ayarlamak istediğin tuşa gel, Simulated Keys'e tıkla, Açılan yere yazmasını istediğin cümleyi/harfi/kelimeyi gir, OK'a bas, Apply yap.

1682320778375.png

1682320863817.png

1682320878845.png
Mümkün.
Ayarlamak istediğin tuşa gel, Simulated Keys'e tıkla, Açılan yere yazmasını istediğin cümleyi/harfi/kelimeyi gir, OK'a bas, Apply yap.

1682320778375.png

1682320863817.png

1682320878845.png

Son düzenleme:
Çözüm
Mümkün.

Çok teşekkür ederim, PC'ye geçince deneyeceğim. İnşallah dediğiniz gibi olur.

Hocam son bişey daha sorsam. Sizce bu iş için X mouse button Control mu daha iyi ve basit iş görür, yoksa Autohotkey mi? @tii

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim, PC'ye geçince deneyeceğim. İnşallah dediğiniz gibi olur.

Hocam son bişey daha sorsam. Sizce bu iş için X mouse button Control mu daha iyi ve basit iş görür, yoksa Autohotkey mi? @tii
Autohotkey uygulamasını bilmiyorum. Fakat X-Mouse Button Control uygulaması basit ve elverişli bir kullanıma sahip.

Hocam X mouse button Control de yaptım tuşa basıyor fakat ben bastığım süre boyunca bassın ben bırakınca basmasın istiyorum ayarlayamadım nasıl yapacağım ben basıyorum sonra oda basıyor ama bırakıyor basılı tutmama rağmen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı