X, onaylama kodu istiyor

since1987

Decapat
Daha fazla  
Sabah, X (Twitter) hesabıma girmek istedim. Hesaptan otomatik olarak çıkmıştı. Şifremi hatırlayamadığım için yeni şifre aldım. Kullanıcı adımı ve e-mail adresimi ve şifremi şu anda biliyorum. Ama kullanıcı adı ve şifreyi girdiğimde onaylama kodu istiyor. "kod oluşturucu uygulamanı kullanarak bir kod oluştur ve aşağıya gir" şeklinde. Ne kod ve elimde ne da başka bir şey. Çaresiz kaldım. Yardım eder misiniz?

Sabah, X (Twitter) hesabıma girmek istedim. Hesaptan otomatik olarak çıkmıştı. Şifremi hatırlayamadığım için yeni şifre aldım. Kullanıcı adımı ve e-mail adresimi ve şifremi şu anda biliyorum. Ama kullanıcı adı ve şifreyi girdiğimde onaylama kodu istiyor. "kod oluşturucu uygulamanı kullanarak bir kod oluştur ve aşağıya gir" şeklinde. Ne kod ve elimde ne da başka bir şey. Çaresiz kaldım. Yardım eder misiniz?

hocam uygulama sizden çift (2) faktör açmanızı talep ediyor ve bunu uygulama üzerinden yapmanızı istiyor Google Authenticator uygulamasını indirin giriş yapın ve oradan bir kod oluşturun ve oluşturduğunuz kodu Twitter'a girin hesabınıza giriş yapamanız ve 2 faktörlü doğrulamanın aktif olması muhtemeldir Twitter'in bunu sizden istemesi hesabınızı korumak içindir ve hesabınızdan her çıkış yapıp şifreyi girdiğiniz zaman sizden bir kod ister sizde o uygulamadaki kodu Twitter'a girip giriş yapabilirsiniz yani Google Authenticator uygulamasını silmemek veya Google hesabınızı kaybetmemek önemlidir yoksa giriş yapmanız zor bir hâl alacaktır
------------------------------------------------------------------
Google Authenticator ne işe yarar derseniz: Google Authenticator uygulaması, authenticator uygulamasında 2 adımlı doğrulama'yı destekleyen siteler ve uygulamalar için tek seferlik doğrulama kodları oluşturabilir. 2 adımlı doğrulama'yı ayarladıysanız Google hesabınızda oturum açmak için Google Authenticator uygulamasını kullanarak kod oluşturabilirsiniz.

hocam uygulama sizden çift (2) faktör açmanızı talep ediyor ve bunu uygulama üzerinden yapmanızı istiyor Google Authenticator uygulamasını indirin giriş yapın ve oradan bir kod oluşturun ve oluşturduğunuz kodu Twitter'a girin hesabınıza giriş yapamanız ve 2 faktörlü doğrulamanın aktif olması muhtemeldir Twitter'in bunu sizden istemesi hesabınızı korumak içindir ve hesabınızdan her çıkış yapıp şifreyi girdiğiniz zaman sizden bir kod ister sizde o uygulamadaki kodu Twitter'a girip giriş yapabilirsiniz yani Google Authenticator uygulamasını silmemek veya Google hesabınızı kaybetmemek önemlidir yoksa giriş yapmanız zor bir hâl alacaktır
------------------------------------------------------------------
Google Authenticator ne işe yarar derseniz: Google Authenticator uygulaması, authenticator uygulamasında 2 adımlı doğrulama'yı destekleyen siteler ve uygulamalar için tek seferlik doğrulama kodları oluşturabilir. 2 adımlı doğrulama'yı ayarladıysanız Google hesabınızda oturum açmak için Google Authenticator uygulamasını kullanarak kod oluşturabilirsiniz.
1737288425750.jpeg

Güzel ifade etmişsin Teşekkür ederim. Ama ben bu Google authenticator'un kullanımını pek beceremedim kardeş. Neyin QR kodunu taratmamız gerekiyor mesela Kurulum anahtarı? Bunların tam karşılığı bende yok. Bilgisayar cahili biri değilim kendi işlerimi halledebiliyorum ama burda tıkandım. Yardımcı olursan çok sevinirim. Youtube videolarına baktım ama bunu net anlatana denk gelemedim. Aşağıda email adresim var buraya kısa bi ses kaydı veya nasıl yapıldığı ile ilgili video atarsan çok sevinirim.

[email protected]

Eki Görüntüle 2401587
Güzel ifade etmişsin teşekkür ederim. Ama ben bu Google Authenticator'un kullanımını pek beceremedim kardeş. Neyin QR kodunu taratmamız gerekiyor mesela kurulum anahtarı? Bunların tam karşılığı bende yok. Bilgisayar cahili biri değilim kendi işlerimi halledebiliyorum ama burada tıkandım. Yardımcı olursan çok sevinirim. YouTube videolarına baktım ama bunu net anlatana denk gelemedim. Aşağıda email adresim var buraya kısa bir ses kaydı veya nasıl yapıldığı ile ilgili video atarsan çok sevinirim.

[email protected]

•Hocam Twitter'in size uygulamaya girmeniz için belirli bir anahtar vermesi gerekir eğer vermiyorsa ChatGPT'ye girin ve (bana Google authenticatorda kullanmam için kurulum anahtarı örneği yaz) diyerek verdiği kodu kurulum anahtarına girin size belirli saniyede kaybolan numaralar verecektir bu uygulama o numaralardan birini üstüne basarak kopyalayın ve Twitter'e girin büyük ihtimal olması lazım

•Olmazsa kurulum anahtarını Twitter'e girmeyi deneyin(bu en son ihtimaldir)

•Twitter desteğe mail yoluyla iletişime geçin hocam (yanıt zaman alabilir)

•Eğer olmazsa diye aşağıya 2 makale bırakacağım bunlarada bir göz atın hocam.
Link 1
Link 2

@U Y U M S U Z merhaba iyi günler aynı hatayı bende bugün yaşadım ve dediklerinizin aynısı yapmama rağmen onay kodu gelmedi ve hesabıma giremedim yardımcı olur musunuz?
Bu olay gerçekleştikten hemen sonra X platformuna yazdım ancak cevap gelmedi; aradan 3-4 ay geçtikten sonra bi daha denedim bu kez şifreyi değiştirdikten sonra otomatik olarak girebildim. Şu anda adresimi kullanabiliyorum şükür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı