Açıkçası net bir bilgim yok ancak para verip gene aynı sorunu yaşamak istemediğinden dolayı Gold ve biraz daha yüksek watt veren PSU alsam daha iyi olur diye düşündüm yoksa bronze Gold çok da önemli değilGençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Be Quiet BN327 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Be Quiet BN327 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Be Quiet BN327 550 W Power Supply özelliklerini incele, 2.340,63 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yani 550watt F/P ürün olarak bu ama illa Gold istiyorsanız değişir.
Açıkçası net bir bilgim yok ancak para verip gene aynı sorunu yaşamak istemediğinden dolayı Gold ve biraz daha yüksek watt veren PSU alsam daha iyi olur diye düşündüm yoksa Bronze Gold çok da önemli değil
Knk bu ilanı ben de gördüm de satıcı güvenilir mi emin olamadim yoksa fiyatı mükemmelYani sizdeki PSU'nun sertifikası olduğunu dahi zannetmiyorum fakat attıklarım gayet kaliteli.
ASUS alabiliriniz kaliteli.Asus ROG-STRIX-550G 550W 80+ Gold Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Asus ROG-STRIX-550G 550W 80+ Gold Modüler Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Knk bu ilanı ben de gördüm de satıcı güvenilir mi emin olamadim yoksa fiyatı mükemmel
Haklısın knk önereceğin ürün var mı550waatlık sisteme neden aynısını takarsınız ki üstünü alın yarın bir gün sistem yükseltme olduğundan kafan rahat olur en azından.
Knk aldığım ürün çok ucuz ve sertifikası bile olmayabilir emin değilim,sanırsam verimliliği berbat gücü değilAttığın MSI 750lilik olan olabilir.
Ancak bir şey dikkatimi çekti neye göre PSU yetersiz dedin?