X-Power 500W PSU nasıldır?

Eski sistemden taktığını çıkartıp bir test yapar mısın ayaları sıfırlayıp undervolt yaptım dedin ya onu da sıfırla mesela
Hacim denemediğim şey kalmadı PC öksürüyor en başta HDD vardı gittim SSD aldım pc hızlandı ama kapanması değişmedi
8gb ram vardı gittim 16 yaptım PC üzerindeki yük azaldı ama sonuç hâlâ aynı en son macunlar kurmuştur diye düşündüm onları yenilettim bu sefer PC 65°C işlemci sıcaklığında veya 78°C ekran kartı sıcaklığında kapanmaya başladı

Hacim denemediğim şey kalmadı PC öksürüyor en başta HDD vardı gittim SSD aldım PC hızlandı ama kapanması değişmedi
8 GB RAM vardı gittim 16 yaptım PC üzerindeki yük azaldı ama sonuç hâlâ aynı en son macunlar kurmuştur diye düşündüm onları yenilettim bu sefer PC 65°C işlemci sıcaklığında veya 78°C ekran kartı sıcaklığında kapanmaya başladı

Hocam bir dediğimi bir deneyin yine olursa o zaman PSU'yu suçlarız bir de macunu nerede yenilettin? İnşallah mahalle bilgisyarcısı falan değildir.

Casper Kızılay bölgesinde 4.5 puan vardı ama herkes şikayetçi bu kaliteli bir yer olacak diye bir anlama gelmez.

Sağ ol hacım ilgilendin benimle dediğine bakacağım.

Sen de sağ ol kanka bu satıcıya bakacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı