X Pro Wireless vs Alpha s

ZantiagO

Hectopat
Katılım
13 Eylül 2018
Mesajlar
308
Çözümler
2
Şu an da G PRO X Wireless modeline sahibim. Cloud 2'den geçiş yaptım. O yüzden çok değişik geliyor G HUB baktım ettim bir işe yaramıyor açıkçası. Daha saçma sesler ortaya çıkıyor. Silah sesleri çok yüksek ayak sesleri yok denecek kadar az geliyor. O yüzden eski kulaklığımda ve herkese yaptığım hoparlör ayarlarından ses dengelemesini açtım bunu açabilmem içinde driveri temiz bir şekilde silmem gerekiyordu. Her neyse sorum şu sizce bu kulaklığı iade edip Alpha s alınır mı? Tabii ki de hyperixin o rahatlığı vs yok şu an kulağımda. Kablosuz olarak çok hoşuma gidiyor şekli özellikleri ama Alpha'yı hiç deneyimlemedim Cloud 2'den ne gibi bir farkı vardır? Ona göre iade etmeye çalışacağım ürünü. Kısacası değer mi?
 
G Pro X'in kablolu modeline sahibim. Cloud 2 ile arasında ses kasma konusunda neredeyse fark yok, müzik film vs. konusunda G Pro X çok çok daha başarılı. Fakat silah sesleri ve ayak sesleri arasında bir dengesizlik yok kesinlikle. Ses konusunda inanılmaz memnunum. Fakat rahatlık konusunda Cloud 2 nin yanına yaklaşamıyor gerçekten.

Ben de Cloud 2 rahatlığında ve G Pro X kalitesinde yeni bir kulaklık arayışına girip Cloud Alpha S aldım. Reddit ve youtube incelemelerinden anladığım kadarı ile Cloud 2 den daha iyi ses konusunda. Rahatlık konusunda bazı yorumlarda daha rahat, bazılarında daha rahatsız gibi yorumlar gördüm. Siparişim henüz gelmediği için birşey söyleyemiyorum şu an ama hafta içi gelmiş olur muhtemelen daha detaylı bilgi verebilirim o zaman.
 
G PRO X'in kablolu modeline sahibim. Cloud 2 ile arasında ses kasma konusunda neredeyse fark yok, müzik film vs. konusunda G PRO X çok çok daha başarılı. Fakat silah sesleri ve ayak sesleri arasında bir dengesizlik yok kesinlikle. Ses konusunda inanılmaz memnunum. Fakat rahatlık konusunda Cloud 2'nin yanına yaklaşamıyor gerçekten.

Ben de Cloud 2 rahatlığında ve G PRO X kalitesinde yeni bir kulaklık arayışına girip Cloud Alpha s aldım. Reddit ve YouTube incelemelerinden anladığım kadarı ile Cloud 2'den daha iyi ses konusunda. Rahatlık konusunda bazı yorumlarda daha rahat, bazılarında daha rahatsız gibi yorumlar gördüm. Siparişim henüz gelmediği için bir şey söyleyemiyorum şu an ama hafta içi gelmiş olur muhtemelen daha detaylı bilgi verebilirim o zaman.

Şu An'da Logitech elinizdeyse Discord'tan görüşebilir miyiz? Bakmak istediğim bir şey var yardımcı olur musunuz?
 
Gün içerisinde olabilirim.

Yarın iade konusunda aramayı düşünüyorum gün geçmeden fazla. Ürünü perşembe aldım çünkü. Müsaitseniz sadece 5 dakika da olsa bakamaz mısınız?
Gün içerisinde olabilirim.

Ürünü aldınız mı nasıl hissi falan. Ben iade edip HyperX Cloud Flight s modelini tercih ettim. Kablosuz sınıfında kalarak. Çok çok rahat.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı