X (Twitter) açılmıyor

Baskan66

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba. 2-3 gündür falan X'e girince böyle gözüküyor. Nedense hiçbir şey açılmıyor yenilenmiyor. Ama VPN açınca direk düzeliyor. Nasıl çözebilirim? Operatörüm Türk Telekom ve hafta içleri mobil veri kullanıyorum Wi-Fi hafta sonu eve gidince kullanıyorum. Güvenli internet baktım, kapalı.

Screenshot_2025-05-01-11-22-01-495_com.twitter.android.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 2-3 gündür falan X'e girince böyle gözüküyor. Nedense hiçbir şey açılmıyor yenilenmiyor. Ama VPN açınca direk düzeliyor. Nasıl çözebilirim? Operatörüm Türk Telekom ve hafta içleri mobil veri kullanıyorum Wi-Fi hafta sonu eve gidince kullanıyorum. Güvenli internet baktım, kapalı.

Eki Görüntüle 2481624
DNS ayarların nedir?

DNS olmadan hiçbir internet çalışamaz.

Eğer DNS ayarını bulamıyorsan Cloudflare VPN yükleyerek sadece DNS modunda çalıştırabilirsin. İnternet yavaşlamaz.

Öyle yapmayı düşünüyordum da. Özel DNS ayarı dns.adguard.com'du. Kapalı yaptım otomatik yaptım bir şey değişmiyor. DNS ayarlamayi biliyorum bir sürü farklı cihazda ayarladım ama şu an mobil veri için bilmiyorum. Bu Redmi Note telefon bu arada. Yardımcı olmanızı bekliyorum.

Mobil veri DNS'i oluyor mu? Bulamadım sadece Wi-Fi'da yapıyorum Google.

Oluyor, bağlantı ayarlarında Özel DNS veya Gizli DNS adıyla bir ayar var. Ayarlara DNS yazın bulursunuz. Örneğin Cloudflare için oraya one.one.one.one yazabilirsiniz.

Tabi sorunun çözümü DNS midir onu bilmem.

Oluyor, bağlantı ayarlarında Özel DNS veya Gizli DNS adıyla bir ayar var. Ayarlara DNS yazın bulursunuz. Örneğin Cloudflare için oraya one.one.one.one yazabilirsiniz.

Tabi sorunun çözümü DNS midir onu bilmem.
Biliyordum zaten üst mesajı görmediniz herhalde. Bunu da denedim kar etmiyor.

Öyle yapmayı düşünüyordum da. Özel DNS ayarı dns.adguard.com'du. Kapalı yaptım otomatik yaptım bir şey değişmiyor. DNS ayarlamayi biliyorum bir sürü farklı cihazda ayarladım ama şu an mobil veri için bilmiyorum. Bu Redmi Note telefon bu arada. Yardımcı olmanızı bekliyorum.
Redmi note serisi kullanmadım ama internete bakabilirsiniz.

Ayrıca bu konuya da bakabilirsiniz yardımcı olabilir. Technopat mobil veri için DNS ayarı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı