X15 gamepad alınır mı?

Hepsi aynı çöp ucuz diye yazdım. Orijinal Xbox kolu dışı hepsi çöp.

Gelmesi 15 20 gün sürecek. Belki de daha üzün. Garantisi var mı? Gümrüğe takılsa bir sürü tatava.
10 günde geçiyor. Az önce monster kol diyordun şimdi xbox demeye başladın ki o da rezalet. Temu'nun gümrük antlaşması var geçmeyecek sepeti almana izin vermiyor temu siparişin garanti geçiyor gümrükten. Bilmiyorsun konuşuyorsun.

10 günde geçiyor. Az önce Monster kol diyordun şimdi Xbox demeye başladın ki o da rezalet. Temu'nun gümrük antlaşması var geçmeyecek sepeti almana izin vermiyor Temu siparişin garanti geçiyor gümrükten. Bilmiyorsun konuşuyorsun.

Sende bir sorun var belli. Bir daha oku. Yurt dışı alınmaz dedim alternatif yazdım. Ama ben almam. Hiçbirini. Xbox'dan başka. Bu da benim kendi düşüncem. Ben mostera iyi demedim alternatifi olabilir dedim. Çöp. Ülkede okuma anla problemi var. Normal.

Sende bir sorun var belli. Bir daha oku. Yurt dışı alınmaz dedim alternatif yazdım. Ama ben almam. Hiçbirini. Xbox'dan başka. Bu da benim kendi düşüncem. Ben mostera iyi demedim alternatifi olabilir dedim. Çöp. Ülkede okuma anla problemi var. Normal.
Sen xbox kolu bilirsin, ben hall effect derim 1000hz derim batarya derim ek tuşlar ve daha kaliteli tuşlar derim. Aramızdaki fark bu.

@soulsteal59

Sen Çinli şirketlerin yalan dolan kağıt üstü bilgilerini bana yazıyorsun. Geç bunları. Çin firmalarının her şeyi abartı bir 10 yapar onalar. Hiçbir değerleri tutmuyor.
Onlardaki gecikme emin ol Xbox konunun 10 katıdır.

Sen Çinli şirketlerin yalan dolan kağıt üstü bilgilerini bana yazıyorsun. Geç bunları. Çin firmalarının her şeyi abartı bir 10 yapar onalar. Hiçbir değerleri tutmuyor.
Onlardaki gecikme emin ol Xbox konunun 10 katıdır.
Senin bilgi bu kadar işte, Xbox kolunun normal fiyatı zaten 45 euro avrupada. Türkiyeye %100 vergi ile geliyor konsol ürünleri o yüzden bu fiyatta. Çinli şirketlerin yalan dolan kağıt üstü bilgileriymiş. Çinli dediğin kol da xbox kolu da bende var Çinli kol çok daha iyi. Aynı şekilde xbox kolu da çinde üretiliyor. Berrrrrrrrrbat bir kol 5 para etmez pil takıyorsun hemen bitiyor. Sürekli analogları bozuluyor.

Ayrıca kendim test ettim xbox kolu kablolu 80 kablosuz 30hz veriyor. Berbattttt.

Komik geliyor sana ben bir ürün aldım 0, 06mm incelik yazıyor Japon 0, 06mm karşılaştırıyorsun 4-5 kat kalınlık farkı onların test yaptığı değerler bir almana bir japona bir Amerikan firmasına asla uymaz. Kulaklık alsan değerleri güvenilmez. O aralığı vermez asla. Bunu bilmezsin normal kağıt üstünu okur ezberler konuşur sizin gibiler.

Komik geliyor sana ben bir ürün aldım 0, 06mm incelik yazıyor Japon 0, 06mm karşılaştırıyorsun 4-5 kat kalınlık farkı onların test yaptığı değerler bir almana bir japona bir Amerikan firmasına asla uymaz. Kulaklık alsan değerleri güvenilmez. O aralığı vermez asla. Bunu bilmezsin normal kağıt üstünu okur ezberler konuşur sizin gibiler.
Aynen aynen öyledir.

Bana ezber diyenin tek dediği şey Xbox kolu en iyisi. Bilgisizsin.

Senin bilgi bu kadar işte, Xbox kolunun normal fiyatı zaten 45 euro Avrupa'da. Türkiye'ye %100 vergi ile geliyor konsol ürünleri o yüzden bu fiyatta. Çinli şirketlerin yalan dolan kağıt üstü bilgileriymiş. Çinli dediğin kol da Xbox kolu da bende var Çinli kol çok daha iyi. Aynı şekilde Xbox kolu da Çin'de üretiliyor. Berrrrrrrrrbat bir kol 5 para etmez pil takıyorsun hemen bitiyor. Sürekli analogları bozuluyor.

Ayrıca kendim test ettim Xbox kolu kablolu 80 kablosuz 30Hz veriyor. Berbattttt.

Senin kol sorunlu demek ki. Pil 25-30 saat gidiyor. Oda titreşim açık. Devletin vergi politikası benim sorunum değil. Her gün oynadığım kolu senden öğrenecek değilim. Bende 3 adet var 4 adet de çakma var. Neyse kal sağlıcakla.

Senin kol sorunlu demek ki. Pil 25-30 saat gidiyor. Oda titreşim açık. Devletin vergi politikası benim sorunum değil. Her gün oynadığım kolu senden öğrenecek değilim. Bende 3 adet var 4 adet de çakma var. Neyse kal sağlıcakla.
Bilmediğin kol hakkında yorum yapma bir daha. Ben biliyorum ikisi de elimde ona göre konuşuyorum.

@agrofea
Gereksiz bir nefret ve önyargınız var. Çocuk gibisiniz.

Bu ürünler cidden kaliteli mallar. 400TL'ye aldığım Gamesir Nova Lite, önceden kullandığım orjinal Dualshock 4'ten bile çok daha kaliteli. Sadece Jiroskop yok. Bariz bir şekilde de drift sorunu engelliyecileri var.

LinusTech gibi uzun yıllar teknoloji sektöründe olan bir kanal bile ham bir şekilde incelemesini yapıp, önerisini sunuyor. Xbox 9. nesil kollara göre çok daha gelişmiş olduğu aşikar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gereksiz provokatörlük yapmaya devam etmeyin!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı