X15 mikrofon jak girişi çalışmıyor

• Konuyu başlatan LURY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 358

LURY

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Honor laptopumun jack girişinde kulaklık çalışıyor, ses de alıyorum ancak mikrofona gelince kaydetmiyor. İki farklı kulaklık denedim ikisinde de mikrofon çalışmıyor. Laptop Mic'i ise çalışıyor, kaydedebiliyor. Yeni bir kulaklık sipariş etmiştim onda da deneyeceğim. Jack girişi bozuksa, Bluetooth kulaklık almam durumunda mikrofondan ses alabilir miyim? Kulaklık takılıyken PC'nin mikrofonunu kullanabilir miyim? Acil ihtiyacım var, laptopu tamir ettirecek vaktim yok. Teşekkürler.

USB ile bağlanan mikrofonlardan tercih edebilirsin.

Ses ayarlarından da mikrofonunu bağlı olduğu jack ayarlarını kontrol et. Belki kapalıdır. Ama USB olanlar kesin çözüm gibi şu anda senin için.

1646657355818.png

USB ile bağlanan mikrofonlardan tercih edebilirsin.

Ses ayarlarından da mikrofonunu bağlı olduğu jack ayarlarını kontrol et. Belki kapalıdır. Ama USB olanlar kesin çözüm gibi şu anda senin için.

Eki Görüntüle 1325037
Mikrofon>Özellikler>Düzeyler'e girdiğimde ses ayarı kapalıymış, açtım düzey de 100. Yine ses vermiyor uygula kaydet, yine aynı tık oynamıyor.
Tam kalkıp servise götürecektim mesajına baktım, içim rahatladı. Aldığım kulaklık da zaten USB girişli, unutmuşum. Hemen gelsin, kontrol edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı