X1550 sistem için işletim sistemi önerisi

İşletim sistemindeki sorunu söylerseniz daha iyi yardım edebiliriz.

Bliss os kurmaya çalışırken bir adımı yanlış yaptim Windows silindi bliss OS da bozuk.

Windows olusturulamiyor muş ama Linux gibi falan yapılabiliyor.

Manjaro KDE'yi anlamadım ama arastiricagim.

Merhaba Windows işletim sisteminizde size yardım etmeye çalısacağım Windows'da ne tür bir hata alıyorsunuz?
Windows USB flash belleğinizi takın bilgisayarınızı boot edin flash belleğe Windows'u bastan kurarak temiz bir Windows kullanabilirsiniz eğer ben Linux kullanacağım derseniz Linux çok farklı bir işletim sistemi Windows macOS gibi kolay değildir... Öğrenmesi zamanınızı alabilir 5 tane Linux dağıtımı çökerttim ben mesela. Siz istediğinizi yükleyebilirsiniz oyun oynayacakcasanız Windows yükleyin oyun değilde yazılım veya normal kullanım için'de Windows önerim fakat bu size kalmış.

O zaman telefondan falan uğraşmayın internet kafeciden rica edip ISO'yu orada yazdırın.

Vallahi hocam ben 50TL veremem telefondan yazdiracağım Linux mont kuracağım ancak Xfce download falan diyor hangisini secmeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…