Nereden bakıyoruz markasına?RAM'in DDR3 1333 MHZ ve RAM'in marka ve modelini biliyorsan aynı RAM'den birtane daha al.
Attığınız SS'te Kingston olduğu görülüyor. Modeline gelince dış görünüşünden belli olur, anlamadıysanız da çok zorlamayın, Kingston DDR3 1333 MHZ alın gitsin.Nereden bakıyoruz markasına?
Attığınız SS'te Kingston olduğu görülüyor. Modeline gelince dış görünüşünden belli olur, anlamadıysanız da çok zorlamayın, Kingston DDR3 1333 MHz alın gitsin.
Olur tabi sıkıntı yaşacağını sanmıyorum.Bilgisayar'a uyumlu olur değil mi? Kingston 4gb 1333mhz Ddr3 Ram Kvr1333d3n9/4g | Trendyol Mesela bu olur mu?
Merhabalar öncelikle, ben 4 GB RAM'ıma 4 daha ekleyip 8 yapmak istiyorum.
Sistemim; anakart M4N68T-M 64 Bit Windows 10 4 GB RAM AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor 3.20 GHz. RAM önerirseniz sevinirim.
Eki Görüntüle 742272
Eki Görüntüle 742275
2 çekirdekli 3.2 GHZ hızında o işlemci.Kaç çekirdekli o CPU? Keşke işlemci kısmının da GPU-Z'den ekran görüntüsünü atsaydın.
2 çekirdekli 3.2 GHz hızında o işlemci.
Yalnız konu sahibi ben değilim, bunu konu sahibine söyleÇekirdegini aç kullan hocam.
Anakart destekliyorsa 4 cekirdekli bir islemciniz olur.
Zamaninda AMD cok ekmegini yedi bu Core unlocker olayinin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.