Bilgisayarda şu an böyle bir dosya çalışıyor. Laptop aşırı yavaşladı. Daha 2-3 saat önce yoktu. 2 GB RAM kullanıyor. GPU kullanıyor. Görevi sonlandırınca geri başlıyor ve dosya konumuna gidince de System32'de bir yer açılıyor. Dostlar.
Eki Görüntüle 2240106
Eki Görüntüle 2240107
Bilgisayarda şu an böyle bir dosya çalışıyor. Laptop aşırı yavaşladı. Daha 2-3 saat önce yoktu. 2 GB RAM kullanıyor. GPU kullanıyor. Görevi sonlandırınca geri başlıyor ve dosya konumuna gidince de System32'de bir yer açılıyor. Dostlar.
Eki Görüntüle 2240106
Eki Görüntüle 2240107
kendi bilgisayarımda bulmaya çalıştım bulamadımBilgisayarda şu an böyle bir dosya çalışıyor. Laptop aşırı yavaşladı. Daha 2-3 saat önce yoktu. 2 GB RAM kullanıyor. GPU kullanıyor. Görevi sonlandırınca geri başlıyor ve dosya konumuna gidince de System32'de bir yer açılıyor. dostlar.
Eki Görüntüle 2240106
Eki Görüntüle 2240107
Eki Görüntüle 2240106
Eki Görüntüle 2240107
Dosyayı VirusTotal'de tarat.
Kendi bilgisayarımda bulmaya çalıştım bulamadım.
Mining gibi duruyor. Sistem dosyasına sızmış olabilir.
Taratın.VirusTotal'e göstermiyor dosyayı. Aynı klasörde x571360.dat diye bir şey daha oluştu. Yeniden başlattım şu an çalışmayı bıraktı ama bu dosyalar ne yapıyor anlamadım.
Malwarebytes ile taratsam çözer mi?
Mining virüsü çıktı dostum. Teşekkür ederim.Taratın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.