Şimdi de POCO X3 Pro'nun bayağı formda dönemi, aynı şekilde iPhone 12 Pro Max'inde; eğer bir cihazdan tüm Xiaomi cihazlar kötü ise iPhone 5 yüzünden de bütün iPhone cihazları kötü... (ironiksiniz)
Konuyu uzatmak istemiyorum lütfen sizde cevap vermeyin sadece şunu yazayım kötü bir telefon değil ama sorunlu güncelleme getirip sorunum çözülürse tamam aramızdaki buzlar erir.
Haksızlık varsa, kim gelirse gelsin; beni susturamaz.
Hocam zamanında birçok kişiye gerçek 120 Hz değil o cihaz dememi sağlayan video
Sizin bahsettiğiniz video bu.
Gerçekten çok kişiyi kandırdı bu video ama dikkat ederseniz X3 Pro'nun şarjı çok az.
Bu video da marka karalama adı altında çıkarılmış bir video. Şayet MIUI romlu telefonlar şarjı %20'den az olduğu zamanlar kendini düşük performans moduna alıyorlar. Video da cihazın akıcı olmamasının temel sebebi bu. Hatta şarj seviyesi düşükken, oyuna girdiğiniz zaman bariz bir şekilde cihaz kasıyor. Şahsen Xiaominin bu tür kilit vari bir şey koymasını saçma buluyorum zira eski MIUI sürümlerinde böyle saçma bir şey yoktu.Hocam zamanında birçok kişiye gerçek 120 Hz değil o cihaz dememi sağlayan video
Sizin bahsettiğiniz video bu.
Gerçekten çok kişiyi kandırdı bu video ama dikkat ederseniz X3 Pro'nun şarjı çok az.
Esasına baktığımız zaman cihaz donanım olarak kötü bir cihaz değil fakat yazılım konusunda sıkıntıları mevcut. Mesela arayüzde meydana gelen kasmaları buna örnek verebiliriz ki kimi bunu fazla takmaz kimi fazla takar. Şahsen ben bu tür şeylere çok takılan bir insanım şahsen o cihaza sahip olup, stock ROM ile kullansaydım kesin kırardım.( kötü demiyorum ama ben kullanamazdım) ayrıca ısınma derken ne tür bir ısınma? Günlük kullanımda mı? Yoksa oyun oynarken mi? Şayet oyun oynarken ısınmayan bir cihaz şu an düşük segmentten tut amiral ge misine kadar günümüz teknolojisi ile daha icat edilmedi. Isınma eğer performansa fazla etki etmiyorsa problem yok demektir. Xiaomi'nin yazılım problemi 1-2 senedir devam ediyor ve hala çözülmedi. Gerçi ne kadar Xiaomi kullanan tanıdığım varsa hepsi an itibari ile Custom ROM kullanıyor. Tabii bu demek değildir ki stock ROM ile kullanılmaz. Aksine kullanılır fakat benim tercihim şu anki MIUI ile pek mümkün değil gibi gözüküyor. Hey gidi eski günler MIUI 8, MIUI 9 bu sürümlerin tadını hiçbir şey veremez.
Bu video da marka karalama adı altında çıkarılmış bir video. Şayet MIUI ROM'lu telefonlar şarjı %20'den az olduğu zamanlar kendini düşük performans moduna alıyorlar. Video da cihazın akıcı olmamasının temel sebebi bu. Hatta şarj seviyesi düşükken, oyuna girdiğiniz zaman bariz bir şekilde cihaz kasıyor. Şahsen Xiaomi'nin bu tür kilit vari bir şey koymasını saçma buluyorum zira eski MIUI sürümlerinde böyle saçma bir şey yoktu.
Hocam ısınma derken WhatsApp da gezerken 45 derece üstünü görmesi.
Bu tür anormal isinmalar yani.
Bu sorun çok fazla kullanıcıda yaşanmamış olsa da söyleniliyor.
@Silinen üye hocam yabancı kanallara baktım ve şu ana kadar kimsenin bu cihaz 60 Hz dediğini görmedim.
Bazıları bazen 90'a kilitlendigini söylüyor onun dışında yok.
60 Hz demedimki? Öyle mi demişim hocam; 90 Hz'den bahsetmiştim.