X3 Pro nasıl bir cihaz?

Hocam benim verdiğim cevapları da okusaydınız keşke :(
örneğin;

1-hocam ısınma sorunu genel olarak kanıtlanan bir şey değil işte.
Kullanıcıların büyük bir bölümünün bu sorunu yaşadığını kanıtlayabilir misiniz diye sordum.
Yoksa bende biliyorum.
(Isınma herkeste var X3 Pro'da ben anormal olanlardan bahsediyorum)

2-o videoda şarjı %10 cihazın.
Benim cihazımda şarjı %10'a geldiği anda cihaz bir anlığına takılıyor ve gücü kısılıyor.
Mesela oyundan örnek vermek gerekirse bir anda 60'dan 10'a kilitleniyor.
O video bir kanıt değil.

4-hocam biliyorum yazılımı kötü.
Kendimde söyledim zaten;

5;

Hocam size yazmadım zaten, dostum dediğim için diyorsanız onu bu konuya gelenler için dedim; size değil yani. Yoksa bütün her şeyi okudum, ben uzun olmadan düşüncelerimi kısaca anlattım...

Hocam size yazmadım zaten, dostum dediğim için diyorsanız onu bu konuya gelenler için dedim; size değil yani. Yoksa bütün her şeyi okudum, ben uzun olmadan düşüncelerimi kısaca anlattım...

Hocam zamanında birçok kişiye gerçek 120 Hz değil o cihaz dememi sağlayan video :(

Sizin bahsettiğiniz video bu.
Gerçekten çok kişiyi kandırdı bu video ama dikkat ederseniz X3 Pro'nun şarjı çok az.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam zamanında birçok kişiye gerçek 120 Hz değil o cihaz dememi sağlayan video :(

Sizin bahsettiğiniz video bu.
Gerçekten çok kişiyi kandırdı bu video ama dikkat ederseniz X3 Pro'nun şarjı çok az.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Örnek vermiştim hocam, bu kanal gerçekten iyi incelemeler yapıyor; yanlış hatırlamıyorsam özür dilemişti. Yabancı kanallara bakın orada da var...

Üretsin üretmesin aldığım cihaz 1 sene önce amiral gemisi sayılan bir cihazdı 6 ayda hemen sorun çıkarıyorsa bütün ürünleri kötüdür benim için.

Hocam Xiaomi bir tane cihaz üretmiyor.
Xiaomi sadece size çalışmıyor siz sorun yaşadınız diye koskoca marka çöp olmuyor.
Bende çok memnunum diyelim ne olacak peki?

Örnek vermiştim hocam, bu kanal gerçekten iyi incelemeler yapıyor; yanlış hatırlamıyorsam özür dilemişti. Yabancı kanallara bakın orada da var...

Hocam kendi deneyim ettiğim kadarıyla gerçekten 120 Hz ancak bazı yerlerde kilitliyor.
ROM atılırsa (ki X3 Pro alan herkese öneririm) sorun kalmaz.

Şu anda yabancı kanallara bakıyorum.

Hocam Xiaomi bir tane cihaz üretmiyor.
Xiaomi sadece size çalışmıyor siz sorun yaşadınız diye koskoca marka çöp olmuyor.
Bende çok memnunum diyelim ne olacak peki?

Siz bilirsiniz ben artık 5 kuruş vermem Xiaomi markasına.
Ne alakası var? Senin dediğine göre iPhone da kötü; sonuçta iPhone 5 de bayağı kötü bir telefon. O zaman iPhone 12 Pro Max de çöp :D

O telefon şimdi kötü zamanında en iyi telefondu.

Siz bilirsiniz ben artık 5 kuruş vermem Xiaomi markasına.

O telefon şimdi kötü zamanında en iyi telefondu.

Şimdi de POCO X3 Pro'nun bayağı formda dönemi, aynı şekilde iPhone 12 Pro Max'inde; eğer bir cihazdan tüm Xiaomi cihazlar kötü ise iPhone 5 yüzünden de bütün iPhone cihazları kötü... (ironiksiniz)

Şimdi de POCO X3 Pro'nun bayağı formda dönemi, aynı şekilde iPhone 12 Pro Max'inde; eğer bir cihazdan tüm Xiaomi cihazlar kötü ise iPhone 5 yüzünden de bütün iPhone cihazları kötü... (ironiksiniz)

Hocam arkadaş 6 ayda cihazın sorun çıkarttığını anlatmış ama yene saçma yene saçma.

Dünyada sadece tek kullanıcı o gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı