X3440 için anakart önerisi

Bütçe
360TL
350 TL çok o anakarta. Ayrıca X3440'ın stok performansı rezalet. İnternet 2.el temiz P55 anakart bakın. İşlemci almadıysanız X3470 tavsiye
Ben anakartın kalitesini soruyorum 3 4 yıl dayanır mı? Oc de yaparım ama eski oyunları oynayacağım bu yüzden sordum.
Yanlış bilgilendirme. O işlemci için H55 veya P55 çipset anakart gereklidir.
Biliyorum kandıramaz beni yeterince bilgim var.

8GB RAM yetiyorsa olabilir. Aynı ürünü biraz daha uyguna veriyorlar: Esonic H55KEL Anakart Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
8gb ram ile kullanacağım. O dediğiniz anakartın 10tl kargosu var yani bişey değişmeyecek.
Anakart pek kaliteli değil gibi. Ayrıca attığın anakartta OC desteği yok.
Doğru ama max. 2000tl bütçede ne pc önerirsiniz?
Anakart pek kaliteli değil gibi. Ayrıca attığın anakartta OC desteği yok.
1156 PİN,PEGATRON IPMIP H55+4 ADET RAM GİRİŞLİ+16GB RAM DESTEK - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 894797341 peki bu?

Ben anakartın kalitesini soruyorum 3 4 yıl dayanır mı? Oc de yaparım ama eski oyunları oynayacağım bu yüzden sordum.

Biliyorum kandıramaz beni yeterince bilgim var.
Amacım kandırmak değil reis aynısını bende aldım, pek bilgim yok arkadaşım her sisteme uygun demişti ona dayanarak yorum yaptım kusuruma bakma

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı