X3440 işlemci ile klavye mouse çalışmaması

Son bahsettiğim işlemleri uyguladınız mı? Bir deneyin.

CPU desteği yok zaten hocam. H55 ve P55 anakartlarda sorunsuz çalışıyor o işlemci. HP'nin saçma bir anakartında kullanıyorum kendim onda bile çalışıyor. ;)
Bunda çalışmıyor işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar sorun devam ediyor yardım edin lütfen.
Arkadaşımda da aynı sorun olmuştu Gigabayte H55 UD3H modeli ile fakat nasıl düzeldiğini anlamadık. HDD'den dolayı olabilir bozuk olabilir HDD'in arkadaşım HDD değiştirdikten sonra sorun kalktı fakat o HDD'yi şu an ben sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

Bunda çalışmıyor işte. Öyle şekil şükül yapacağına adama yardım et.

Ön yargılı olduğunuz için size gerekli açıklamaları yapıyorum sadece. Bunlara ek olarak zaten yardımcı olacak adımları yazıyorum arkadaşın uygulaması lazım.
Arkadaşımda da aynı sorun olmuştu Gigabayte H55 UD3H modeli ile fakat nasıl düzeldiğini anlamadık. HDD'den dolayı olabilir bozuk olabilir HDD'in arkadaşım HDD değiştirdikten sonra sorun kalktı fakat o HDD'yi şu an ben sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
HDD değil de BIOS ekranında kilitlenmeye genelde takılı olan USB'ler yapabiliyor. HDD bozuk olsa BIOS ekranınan uzun sürede geçmesi lazım. Fakat arkadaşınki donuyor.

Bunda çalışmıyor işte. Öyle şekil şükül yapacağına adama yardım et.
Hocam öyle diyorsun da P55-ud3l ile x3440 rahat kullanabiliyorum ondada destek yok gözükmüyor arkadaşın dediği gibi orda gözükmüyorda destekliyor.
Denicem hocamda harddisksiz de bios a girmiyor onu anlamadım.
Son bahsettiğim işlemleri uyguladınız mı? Bir deneyin.
Uyguladım hocam sonuç yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı