Evet 4 borulu olması şart o işlemciye eğer X alacaksanız. Ve termal macun kaliteli olursa güzel olur.Kule tipli 4 ısı borulu bir soğutucu almayı düşünüyorum. "Alseye" alıcam muhtemelen.
Evet 4 borulu olması şart o işlemciye eğer X alacaksanız. Ve termal macun kaliteli olursa güzel olur.Kule tipli 4 ısı borulu bir soğutucu almayı düşünüyorum. "Alseye" alıcam muhtemelen.
OC yapmaktan pek anlamıyorum ama MSI Afterburner programı ile yapmaya çalışırım. BIOS dan anlamadığım için uğraşmıcam.Evet 4 borulu olması şart o işlemciye eğer X alacaksanız. Ve termal macun kaliteli olursa güzel olur.
Bütçe kısıtlı kardeşim zaten ufak bir OC yapacam, belki de hiç yapmarım. GTX 750 Ti ve E5450 alıcam. Zaten seçtiğim anakart OC için verimli değil. MSI Afterburner ile ufak bir değer arttırırım sadece.
MSI Afterburner ekran kartı programı işlemciye bir faydası olmaz.Overclock için BIOS bilginiz olması gerekiyor.İşlemciye.
Hayır.MSI afterburner ile işlemciye overclock yapılıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.