X3440 overclock için PSU tavsiyesi

ridoratti

Decapat
Daha fazla  

Bu PSU'yu öneririm. Bir de X6 yerine T6 Ultra ya da bakabilirsiniz. Görünüş olarak daha güzel duruyor. Ayrıca BIOSTAR anakart ile X3440 4.0GHz OC'lar yapmak biraz hayal olur. Eğer kaliteli bir OC yapmayı düşünüyorsanız ASUS, Gigabyte H55-P55 anakartlarına bakın. Onlarla çok daha kaliteli OC yapabilirsiniz.

X3440 çok iyi bir işlemci ama benim bildiğim OC kapasitesi yüksek olduğuydu. İkinci el sıvı soğutma alma imkanınız varsa çok daha iyi olacağını düşünüyorum. 3 fanın bir tanesini içeriye hava verecek şekilde ayarlayıp diğerlerini egzoz olarak kullanabilirsiniz. PSU olarak kesinlikle daha iyi bir marka tavsiye ederim. Corsair çok beğeniliyor bu aralar.

Dostlar 1156 pin DDR4 aynı anda overclock desteği olan bir anakart var mıdır?

Hayır. 1156 pin anakartlar DDR3 destekliler. ASUS, Gigabyte H55 - P55 serisi OC için biçilmiş kaftan.

@Nahri evet hahaha atma sebebinizi öğrenebilir miyim? Daha 1156 pin anakartta DDR4 var mı diye soran sizdiniz.

@erdemst17 @Unlucky Batur
Hocalarım bilgisayarı alığım fiyattan daha fazla fiyata sahip psu önermeyin lütfen. Ben nacizane bir şekilde bütçeye uygun ama frisby gibi ev patlamayan sessiz bir psu arıyorum.

Peki bunlar nasıldır?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı