X3440-RX 570 sistemde FPS düşmesi

Fruko45

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar anakart ECS H55cm işlemcim Xeon X3440. Ekran kartım Sapphire RX570 Pulse 4 GB RAM'im 4+4 toplam 8 GB DDR3 1333MHz. PSU: Powergate 500Watt. İşlemci soğutucum Snowman X4, kasam Zalman N5 mf. 240GB SSD, 500GB HDD var. Bazen oyunlarda FPS düşmesi yiyorum ve bir kere WattMan hatası aldım. Ayrıca oyun içinde bazen ekran kartı kullanımım aniden düşüyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin artık yetersiz kalıyor olabilir, RAM'inde aynı şekilde 1333MHz çok az. WattMan hatası bende aldım ama araştırdığımda bir sıkıntı olmadığına dair yazılar buldum.

İşlemcin artık yetersiz kalıyor olabilir, RAM'inde aynı şekilde 1333MHz çok az. WattMan hatası bende aldım ama araştırdığımda bir sıkıntı olmadığına dair yazılar buldum.

Islemciyi OC yapacağım hedefim 3.8 bakalım nolacak.

Direk 3.8 GHz'e çıkartmayın. Yavaş yavaş deneyin. 3.3, 3.5, 3.7 gibi.
Tamamdır hocam.

Hocam videodakinin aynisini yapiyorum 3.2 GHz'da Windows acilirken sorun cikartiyor
Tamamdır hocam.

Hocam videodakinin aynisini yapiyorum 3.2 GHz'da Windows acilirken sorun cikartiyor
Ve hocam ekran renkli karincali olarak aciliyor.

Hocam niye OC yapamıyorum?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…