X3440 sistem kendini kapatıyor

Makaleler
21
Anlamıyorum, işlemci soğutucusunda sorun yok 70-80 derece çalışıyor. Overclocklu 3.8 yapıyorum, ya hızını kısıp kalıyor ya da kendini kapatıyor yük altında. VRM'lere pasif soğutucu takıp fan yerleştirdim ancak hiçbir şekilde sistemin kapanmasını engelleyemiyorum. Neden kapanıyor bu sistem? @Recep Baltaş @Umut 77 hocam yardımcı olabilir misiniz?

Destek listesinde bu işlemci gözükmüyor. Yine de çalışabilir. BIOS sürümünü arama yerine msinfo32 yazıp kontrol edebilirsiniz.
Sizdeki tam olarak hangisi?

OC ile oluyorsa, bir yerde güç yetmezliği olabilir. Aldığınız kişi bilir mi, modlu olup olmadığını?

OC ile oluyorsa, bir yerde güç yetmezliği olabilir. Aldığınız kişi bilir mi, modlu olup olmadığını?
Hocam işlemciye güç gönderen VRM parçaları çok ısınıyor, pasif soğutma takmama rağmen çok ısınıyor. BIOS Modlu değildir ancak sorun o VRM'lerde büyük ihtimallikle. O VRM'leri nasıl soğutabiliriz?

Durum anlaşıldı gibi. Termal Pad markası 3M mi?

Böyle bir ürünle deneyebilirsiniz.

Hocam parama kıyar alırım, ama olmazsa aşırı üzülürüm. Sizce olur mu?
Denemeden bilemeyiz. Başka da yol yok gibi duruyor. Isı iletimi önemlidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı