X3440 sistem nasıldır?

İleride güncelleyemeyecek olmanız biraz kötü ancak ikinci elden R3 2200G uyguna bulursanız APU toplayabilirsiniz. Bir süre uzay montaj kullanırsınız. Veya aşağıda attığım ilana indirim yaptırabilirseniz kasa da alabilirsiniz.
Hatta kasa da bırakıyorum.
2 tane RAM alınırsa 2322 TL, tek RAM alınırsa 2015 TL'ye denk geliyor. Seçim sizin. Eğer ikinci elden kasa ve PSU bulabilirseniz çok daha ucuza gelir. 2 parça sıfır tercih ettim.
1200 TL’ye MSI B450 anakart, R3 2200G ve Corsair 8 GB 2400 MHz RAM buldum. Kasa, PSU ve SSD ile 2000’e tamamlarsam nasıl olur?

1200 TL’ye MSI B450 anakart, R3 2200G ve Corsair 8 GB 2400 MHz RAM buldum. Kasa, PSU ve SSD ile 2000’e tamamlarsam nasıl olur?
Hocam 2400 MHz yerine 3000 veya 3200 MHz RAM alsanız çok daha iyi olur. İleriye dönük yükseltilebilir bir sistem. Alabilirsiniz.

Bütçene göre sistem al yükseltme yapınca elindeki sistem zaten eskimiş olacak 2. el parça almak zorunda kalacaksın ve ucuza bulamayacaksın bütçen 2000 TL ise o sistemi al uzay montajı olarak sistem kullanmanı önermem tozlanmadan dolayı parçan bozulabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı